Πέντε τρόποι για να βελτιώσετε το στιλ σας χωρίς κόστος

THESSLIFE 25.11.2020 | 23:12 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Πέντε τρόποι για να βελτιώσετε το στιλ σας χωρίς κόστος

THESSNEWS-DESK

Η αναζήτηση του προσωπικού μας στιλ δεν είναι εύκολη υπόθεση αλλά σίγουρα δε σημαίνει πως πρέπει να ξοδέψουμε μια περιουσία προκειμένου να αποκτήσουμε τα ρούχα και αξεσουάρ που είναι απόλυτα σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις, ούτε και να φοράμε μόνο πανάκριβα labels.

Σύμφωνα με το instyle.gr το στιλ είναι πάνω από όλα έμπνευση. Πώς θα εμπνευστείτε λοιπόν για να βρείτε το δικό σας προσωπικό ύφος στο ντύσιμο; Πάρτε μερικές ιδέες.

1. Πειραματιστείτε. Μην κολλάτε σε συγκεκριμένα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας. Ανταλλάξτε ρούχα με τις φίλες σας και δοκιμάστε πράγματα που δε φανταζόσασταν ότι θα μπορούσατε να εντάξετε στο καθημερινό σας ντύσιμο. Πού ξέρετε; Μπορεί να σας ταιριάζει πολύ κάτι που δεν είχατε φανταστεί ότι έχει φτιαχτεί για εσάς.

2. Κοιτάξτε γύρω σας. Η καθημερινότητά σας είναι γεμάτη εικόνες. Χρωματικοί συνδυασμοί που βρίσκονται στη φύση (μη μας ρωτάτε “ποια φύση;” αν ζείτε στην πόλη, κάποιο δεντράκι θα βρίσκεται γύρω σας), κάποια συνάδελφος στο γραφείο που μπορεί και κάνει εκπληκτικό mix ‘n’ match και πολλά άλλα ερεθίσματα που δέχεστε, μπορούν να σας βοηθήσουν να ντυθείτε καλύτερα.

3. Ψάξτε στο διαδίκτυο. Ζούμε στην εποχή της πληροφόρησης και έχετε πρόσβαση σε αμέτρητες εικόνες που αφορούν στη μόδα αλλά και στην τέχνη. Δεν έχετε καμία δικαιολογία λοιπόν. Μπορείτε να πάρετε ιδέες για τα ρούχα σας όχι μόνο από το σήμερα, αλλά και από εικόνες του παρελθόντος.

4. Κοιτάξτε τις βιτρίνες. Ακόμα και αν δεν έχουμε πάντα την οικονομική δυνατότητα να αποκτήσουμε αυτά που δείχνουν μπορούμε πάντα να πάρουμε ιδέες από το styling,  τον συνδυασμό χρωμάτων και αξεσουάρ.

5. Δείτε τις celebrities. Τα περιοδικά αλλά και το διαδίκτυο είναι γεμάτα με εικόνες τους και μπορούν να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης γιατί είναι πραγματικές γυναίκες με πραγματικές αναλογίες και ελαττώματα. Δείτε τι φοράνε, πώς το φοράνε και ακολουθήστε τα tips αυτής που ταιριάζει περισσότερο με την αισθητική σας.

Φωτογραφία από Khusen Rustamov από το Pixabay

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω