SCORPIOS #82

SCORPIOS 5.12.2017 | 13:09 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

SCORPIOS #82

Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΜΑΡΟΓΛΟΥ σχολιάζει την επικαιρότητα

Κυριάκο, με Άδωνι αιχμή του δόρατος στην αντιπολίτευση, δεν πας πουθενά.

Ήρθαν τα &la

Κωνσταντίνος Ζέρβας: «Κύριος ήρθα, κύριος φεύγω.» Μεγάλος μάγκας.

63χρονος εστιάτορας της Μυκόνου μπλεγμένος στο καρτέλ του χασίς… Τι έκπληξη!!!

Κυριάκο, με Άδωνι αιχμή του δόρατος στην αντιπολίτευση, δεν πας πουθενά.

Ήρθαν τα «κοράκια» για σπίτια και επιχειρήσεις. Εμένα πάντως δεν μου φαίνεται και πολύ αριστερό όλο αυτό…

Κανονικά έπρεπε πρώτα να δοθεί το κοινωνικό μέρισμα και μετά να έρθει η Black Friday.

Ήδη το κοινωνικό μέρισμα έγινε τηλεόραση και κινητό.

Τσίπρας: «Από τι να φύγω και να δραπετεύσω, κ. Μητσοτάκη; Από την αντιπαράθεση με εσάς στη Βουλή; Ούτε εσείς που τα λέτε δεν τα πιστεύετε ούτε κάποιος εδώ μέσα…» Εδώ που τα λέμε, ένα δίκαιο το έχει ο Αλέξης. Πάλι τον έσκισε…

Κύριε Μαρινάκη, μάλλον πρέπει να αλλάξετε τον αρχηγό, αυτός δεν βάζει γκολ με τίποτα.

Τα παίρνει από εμάς, τα δίνει στους φτωχούς γονείς μας και εκείνοι με τη σειρά τους μας τα δίνουν πίσω να πληρώσουμε το ρεύμα, μη μας το κόψουν χριστουγεννιάτικα. Το χρήμα να γυρίζει, κύριοι.

Η είδηση είναι παλιά, αλλά έχει τη σημασία της. Αληθεύει ότι στα γενέθλια του υπαλλήλου του Μαρινάκη, Κουρτάκη, οι καλεσμένοι φώναζαν απευθυνόμενοι στον Βαγγέλα... «Να τος, να τος ο πρωθυπουργός»; Ανάμεσά τους και βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.

Μπουτάρης προς Καλαφάτη: «Ανόητε, άντε πάγαινε από εδώ ρε! Θερμοκέφαλοι, πατριδοκάπηλοι!» Ως εδώ καλά, να ανησυχείτε αν ο δήμαρχος τον ρωτήσει… «εσύ ποιανού παιδί είσαι;» Τότε θα έχουμε σοβαρό πρόβλημα.

Ο τύπος είχε σπιτώσει Ουκρανή γκόμενα και έχασε το επίδομα… Δάχτυλος της πρώην, σίγουρα.

Με νανοτεχνολογία και τεχνολογία bluetooth, το «έξυπνο προφυλακτικό» θα καταγράφει τον αριθμό των θερμίδων που καίγονται, τον ρυθμό διείσδυσης του ανδρικού μορίου, τον χρόνο διάρκειας της ερωτικής επαφής, τις θέσεις που χρησιμοποιούνται στο σεξ, ενώ θα φωτίζει τα γεννητικά όργανα… Ναι ρε φίλε, θα τα φωτίζει. Merry Christmas my little baby!

Συζήτησαν για βλήματα… Επιτέλους ένα θέμα που ταιριάζει γάντι στη Βουλή μας.

Πανικός στο Κολωνάκι – Στο σκαμνί παρουσιαστές, ηθοποιοί, μοντέλα και επιχειρηματίες για διακίνηση κοκαΐνης… Δεν θα σταματήσουμε να πέφτουμε από τα σύννεφα σε αυτή τη χώρα.

Κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη… Το λέω έτσι, να γελάσει το χείλι μας βρε αδελφέ. Τόσα αστεία μάς έλεγαν προεκλογικά.

Δρίτσας : «Πέρα από τη ΛΑΕ, θα μπορούσαμε κι εμείς, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, να συμμετάσχουμε και τώρα στις διαμαρτυρίες κατά των πλειστηριασμών, που θίγουν λαϊκά δικαιώματα, όπως κάναμε άλλωστε και παλαιότερα.» Μας κάνουν και πλάκα τελικά.

Τζανακόπουλος: «Δεν νιώθω απομακρυσμένος από το σύνθημα “κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη”.» Καλά κάνεις, σύντροφε. Όλοι εμείς που απομακρυνθήκαμε θα χάσουμε τα σπίτια μας.

Λόγω των εορτών με έχει πιάσει μια ευαισθησία στην ψυχή και σκέφτομαι να φιλοξενήσω μια Ουκρανή 98-65-90. Λέτε η γυναίκα μου να τσατιστεί;

 

Από το φύλλο της THESSNEWS #82 (02/12/2017-03/12/2017)


Επάνω