SCORPIOS #81

SCORPIOS 28.11.2017 | 10:41 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

SCORPIOS #81

Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΜΑΡΟΓΛΟΥ σχολιάζει την επικαιρότητα

Ο Μπουτάρης αποκάλεσε τα Σκόπια «Μακεδονία». Έλα ρε φίλε

Έλληνας καθηγητής στο Λονδίνο για Αντετοκούνμπο: «Μας ζάλισε ο μαύρος που το παίζει Έλληνας». Κύριε καθηγητά, προφανώς το μάθημα που διδάσκετε είναι Ρατσισμός-Φασισμός.

Μπιλ Κλίντον: Τον κατηγορούν για σεξουαλικές επιθέσεις ενώ πετούσε με αεροπλάνο πολυεκατομμυριούχου με την ονομασία AirFuckOne. Σιγά το πράγμα, αυτός ξενοπηδούσε όταν πετούσε με το AirForceOne, με το AirFuckOne να λέμε μπράβο που τη γλύτωσε και ο πιλότος.

Ο Μπουτάρης αποκάλεσε τα Σκόπια «Μακεδονία». Έλα ρε φίλε, εδώ υπάρχουν άτομα που τον αποκαλούν ακόμη… δήμαρχο.

Η οικονομική ελίτ της χώρας στα ParadisePaper. Δεν κατάλαβα, ποιος θέλατε να είναι; O Μήτσος από τον Εύοσμο και η Μαριγούλα από τον Κουκλουτζά;

Αυξάνεται το ΦΠΑ σε 32 νησιά, αλλάζουν οι εισφορές για τους ελεύθερους επαγγελματίες, περικόπτεται ξανά το ΕΚΑΣ, επιβάλλεται φόρος διαμονής σε ξενοδοχεία, αλλάζουν τα ειδικά μισθολόγια… Γυναίκαααααα, τη βαζελίνη!

Έρευνα: «Στη γυναίκα η σεξουαλική απιστία δεν είναι τόσο επιφανειακή, παρορμητική και σαρκική. Αντίθετα με τον άνδρα...» Δηλαδή αν η μοιχαλίδα ερωτευθεί, δεν το κάνουμε θέμα. Μάλιστα.

Οι τρεις πλουσιότεροι Έλληνες στον κόσμο είναι οι Φίλιππος Νιάρχος, με περιουσία περί τα 2,5 δισεκατομμύρια δολάρια, ο Αριστοτέλης Μυστακίδης, με περιουσία 2,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων, και ο  εφοπλιστής Σπύρος Λάτσης. Αυτός δεν ξέρει πόσα ακριβώς έχει και εκεί ακριβώς είναι η διαφορά μας… Εμείς ξέρουμε, δεν έχουμε μία.

Το 2,5% των Ελλήνων πιστεύει ότι η θεωρία περί επίπεδης γης μπορεί να είναι αληθινή και το 32,4% θεωρεί ότι μας ψεκάζουν. Τελικά όντως μας ψεκάζουν.

Από όπου παραιτείται ο Βαγγέλης Μαρινάκης, στη θέση του μπαίνει ο Μόραλης. Είναι ικανός, αν χωρίσει, να φορτώσει τη γυναίκα του και πάλι στον δήμαρχο Πειραιά.

Βραβεύτηκε ο πρωθυπουργός μας στη Γαλλία… Τελικά ποιος είπε ότι οι Γάλλοι δεν έχουν χιούμορ;

Πήρε το βραβείο πολιτικού σθένους, ή αλλιώς «κωλοτούμπας».

Βραβείο σε Πολάκη και Καρανίκα μετά, παιδιά. ΟΚ;

Τα Offshore Leaks, τα Luxembourg Leaks,  τα Panama Papers, τα Paradise Papers ήρθαν για να μας αποδείξουν πως λεφτά υπάρχουν, απλώς άλλαξαν χέρια.

Black Friday. Κανονικά  έπρεπε πριν βγούμε να αγοράσουμε οτιδήποτε, να κάναμε έναν λογαριασμό τι χρωστάμε.

«Δεν νομίζω ότι υπάρχει Έλληνας που να μην εύχεται απόψε να κάνει το 2πλό ο ΟΣΦΠ» είπε ο Νίκος Χατζηνικολάου την Τετάρτη. Μπράβο ρε Νίκο, πόσο μας ξέρεις…

Να μην ξεχάσουμε να πάμε στις 29 Δεκέμβρη στο Κουρσεβέλ, στις Γαλλικές Άλπεις.Τραγουδάει ο Ρέμος στο «Νάμμος». Α, και μια λεπτομέρεια… Το κόστος διαμονής ανέρχεται σε 2.500 ευρώ τη βραδιά και 400 ευρώ το άτομο κοστίζει το μενού του φαγητού. Τζάμπα!!!

4.146.483 οφειλέτες προς το δημόσιο, στα 4,5 δις οι οφειλές του Δημοσίου σε ιδιώτες. Τελικά, πολίτες  κράτος, όλοι χρωστάνε σε όλους.

Οι Γερμανοί μάς ελέγχουν στα αεροδρόμια και της Γερμανίας και της Ελλάδας… Μην ξεχνάμε, δικά τους είναι και τα μεν και τα δε, ό,τι θέλουν κάνουν.

 

Από το φύλλο της THESSNEWS #81 (25/11/2017-26/11/2017)

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω