SCORPIOS #72

SCORPIOS 27.9.2017 | 15:12 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

SCORPIOS #72

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΜΑΡΟΓΛΟΥ

Οι λαλίστατοι οικολόγοι γιατί σιωπούν;

Ευτυχώς που είναι αργό πετρέλαιο, γιατί αν ήταν … γρήγορο…

Ο Αλέξης γίνεται κεντρώος ή μου φαίνεται;

Σε ποιον να το πεις ότι ο υπουργός Εθνικής Άμυν

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη έχει γκόμενο και μας πείραξε η γυναίκα του Μακρόν...

Παπαχριστόπουλος: «Πήγα για μπάνιο στη Βούλα, δεν είδα πετρέλαιο…» Ναι αλλά η Συριζαία αοιδός Άντζυ  Σαμίου που το είδε και αναπόλησε τα παιδικά της χρόνια; Πού το είδε; Στην BP;

Οι λαλίστατοι οικολόγοι γιατί σιωπούν;

Ευτυχώς που είναι αργό πετρέλαιο, γιατί αν ήταν … γρήγορο…

Ο Αλέξης γίνεται κεντρώος ή μου φαίνεται;

Σε ποιον να το πεις ότι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας μιας χώρας πήγε στο Λονδίνο να αγοράσει Μπάρμπι.

Εφοπλιστικό τραγούδι: «Πάρε ναυτάκι, ναυτάκι Συριανό... Λοστρόμο Πειραιώτη! Μηχανικό Μυτιληνιό, τιμόνι Καλαματιανό... και καπετάνιο Χιώτη… για να μεταφέρεις ηρωίνη και κόκα».

Όσο κυκλοφορούν τα αγριογούρουνα, σιγά μην πεινάσουμε…

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού  ούτε ένα ευχαριστώ στον Μαρινάκη. Μεγάλη αχαριστία ρε φίλε.

Πρόεδρος ομάδας πλούτιζε πουλώντας κοκαΐνη στα Τρίκαλα!  Τελικά οι πρόεδροι βρήκαν και δεύτερη δουλειά, δεν βγαίνουν με τα καράβια.

Τσίπρας για τα «Δύο χρόνια ΣΥΡΙΖΑ»: «Είμαστε ακόμη στο νερό, αλλά το κεφάλι μας είναι έξω και βλέπουμε στεριά.» Πρόεδρε έτσι είναι, αλλά μόνο το κεφάλι έμεινε, το από κάτω το έφαγαν οι καρχαρίες.

Η θηλυκή νυφίτσα πεθαίνει όταν δεν κάνει έρωτα για έναν χρόνο... Ισχύει και για ανθρώπους;

Οι Αμερικανοί  συνωμοσιολόγοι  λένε πως σήμερα, 23 Σεπτέμβρη, έφτασε το τέλος του κόσμου. Κανονικά ή εμείς δεν θα ζούμε, οπότε τζάμπα κάθομαι και γράφω, ή οι τύποι είναι μαλάκες.

Ο ραδιοφωνικός σταθμός του Μαρινάκη «Βήμαfm» σταμάτησε τη λειτουργία του λόγω χρεών στη ΔΕΗ. Ρε μπας δεν έχει λεφτά και μας κοροϊδεύει ο τύπος;

Κουρουμπλής: «Ήμασταν εξαιρετικά άτυχοι, γιατί το πλοίο βούλιαξε νύχτα και μετέφερε μαζούτ». Καλά τα λες, υπουργάρα μου. Ενώ αν δεν βούλιαζε και μετέφερε τουρίστριες, θα ήταν το πλοίο της αγάπης και όλα καλά. Πόσο δίκιο έχεις.

Μπράβο σε αυτούς που σκέφτηκαν και ονόμασαν οδό «Παύλου Φύσσα» στην Αθήνα. Περιμένω τώρα να κάνουν το ίδιο και με τους 3 δολοφονημένους  που έκαψαν ζωντανούς στη Μαρφίν, επίσης φασίστες τρομοκράτες της άλλης πλευράς. Αν δεν θυμούνται, που δεν θυμούνται, να βοηθήσω. Παρασκευή Ζούλια(35 ετών),  Αγγελική Παπαθανασοπούλου (32 ετών και εγκυμονούσα) και ο Επαμεινώνδας Τσακάλης (36 ετών).

Έκκληση προς ευγενέστατους, άλλα με βαρύ χέρι,  καντινιέρηδες : Παρακαλώ πολύ σταματήστε να δέρνετε τους δημοτικούς αστυνομικούς στη Θεσσαλονίκη. Ευχαριστώ.

Το λιβάνι με το χασίς καίγονται δίπλα δίπλα τα βράδια στη Μακένζη Κινγκ. Περνάς μια βόλτα και γίνεσαι ντουντούκι και τζάμπα.

 

Από το φύλλο της THESSNEWS #72 (23/09/2017-24/09/2017)


Επάνω