Επιχείρηση απομάκρυνσης Ρομά και κλεμμένων υλικών από το Κόδρα

THESSCITY 26.9.2017 | 08:40 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Επιχείρηση απομάκρυνσης Ρομά και κλεμμένων υλικών από το Κόδρα

Αρχίζει σήμερα το πρωί «επιχείρηση σκούπα» στο χώρο του πρώην στρατοπέδου Κόδρα, στην Καλαμαριά, προκειμένου να  απομακρυνθούν οι αλλοδαποί (Βούλγαροι Ρομά) και όλα τα κλεμμένα υλικά που έχουν συγκεντρώσει εκεί και αποτελούν εστίες μόλυνσης.

Συγκεκριμένα, με τη συμμετοχή 15 ατόμων του Τμήματος Καθαριότητας του Δήμου, με στολές προστασίας,  δύο  φορτηγών οχημάτων  και δύο εκσκαφέων, παρουσία ανδρών του Α΄ Αστυνομικού Τμήματος, και του Αντιδημάρχου Καθαριότητας, Ανακύλωσης και Πρασίνου, Στέλιου Φωτόπουλου θα ξεκινήσει  η επιχείρηση απομάκρυνσης των αλλοδαπών  «πειρατές των μπλε κάδων», από τα κτίρια του πρώην στρατοπέδου τα οποία έχουν  καταλάβει και διαμένουν παράνομα.

Οι εργασίες απομάκρυνσης και καθαρισμού στην περιοχή, στο πλαίσιο  προστασίας της δημόσιας υγείας, θα συνεχιστούν μέχρι να απομακρυνθούν όλα τα συσσωρευμένα υλικά και να αποκατασταθεί πλήρως η καθαριότητα και η ευταξία στο χώρο του Κόδρα.

Ανάλογη επιχείρηση είχε πραγματοποιηθεί και τον περασμένο Μάρτη στον ίδιο χώρο και είχαν απομακρυνθεί τότε 60 αλλοδαποί και μεγάλος όγκος, αδρανών αντικειμένων και ανακυκλώσιμων υλικών.

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω