«Η οδική ασφάλεια μέσα από τα μάτια των παιδιών» ήρθε Θεσσαλονίκη

THESSCITY 1.6.2017 | 08:40 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

«Η οδική ασφάλεια μέσα από τα μάτια των παιδιών» ήρθε Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται η έκθεση παιδικής ζωγραφικής, με θέμα: «Η οδική ασφάλεια μέσα από τα μάτια των παιδιών», που διοργανώνει η Ελληνική Αστυνομία, σε συνεργασία με την «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ».

Η έκθεση εγκαινιάστηκε χθες (30 Μαΐου 2017) το απόγευμα, από τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης Δημήτρη Αναγνωστάκη, τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Τσουβάλα και τον Γενικό Διευθυντή της «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ», Γιώργο Καλούδη.
 
Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν στο Εμπορικό Κέντρο "Mediterranean Cosmos", το οποίο φιλοξενεί την έκθεση. Στην έναρξη της εκδήλωσης ο Διευθυντής του Εμπορικού Κέντρου, Κυριάκος Κονταξιάν, καλωσόρισε τους προσκεκλημένους, αναφέρθηκε στον συμβολισμό της έκθεσης και κάλεσε μικρούς και μεγάλους να την επισκεφθούν και να ενημερωθούν σε θέματα κυκλοφοριακής αγωγής.
 
Από την πλευρά του, ο Γενικός Διευθυντής  της "ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ" Γιώργος Καλούδης,  τόνισε, μεταξύ άλλων, τα εξής: 
 
«…Κύριε Αρχηγέ, κύριε Γενικέ Γραμματέα, μας τιμάτε με τη συνεργασία. Δεν θα πω πολλά πράγματα για τη «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ». Δυο κουβέντες. Είναι μια κίνηση της ιδιωτικής πρωτοβουλίας που στοχεύει να ευαισθητοποιήσει τις εταιρείες να προσφέρουν στην Ελλάδα σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Το κομμάτι που απευθυνόμαστε είναι ο πολιτισμός, ο αθλητισμός, το περιβάλλον και ο εθελοντισμός. Έτσι έχουμε ξεκινήσει μια πολύ καλή εποικοδομητική συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία. Να ευχαριστήσω τη Lamda Development και συγκεκριμένα το Εμπορικό Κέντρο για τη φιλοξενία. Ευχαριστώ για την παρουσία σας. Παιδιά ορίστε τι μπορείτε να κάνετε: Να λέτε στους γονείς σας να μειώσουν τα τροχαία ατυχήματα» .
 
Στη συνέχεια, χαιρετισμό απηύθυνε η Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) Μαρία Κόλλια - Τσαρουχά τονίζοντας, μεταξύ άλλων:
 
«Είναι πολύ όμορφη αυτή η δραστηριότητα, οφείλω να συγχαρώ όλους τους διοργανωτές πρώτα από όλα αυτούς που το εμπνεύστηκαν και βέβαια αυτούς που το οργάνωσαν και το υλοποιούν. Είμαι βέβαιη ότι τα παιδιά θα θυμούνται πάντοτε με χαρά την συμμετοχή τους, το πόσο μεγάλη σημασία έχει η οδική ασφάλεια και η προσοχή απέναντι στα θέματα της οδήγησης».
 
Info:
 
Η έκθεση φιλοξενείται στο εμπορικό κέντρο "Mediterranean COSMOS", με ελεύθερη είσοδο, καθημερινά από 09:00-20:00, μέχρι τις 17 Ιουνίου
 
Σχολεία που ενδιαφέρονται για ομαδικές επισκέψεις στην έκθεση, παρακαλούνται να επικοινωνούν καθημερινά στα τηλέφωνα της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης, 2310 557541 και 2310 557542.
 

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω