Από σήμερα το 4ο Ελληνογερμανικό Φόρουμ Τροφίμων στην Καβάλα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 22.5.2017 | 08:14 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Από σήμερα το 4ο Ελληνογερμανικό Φόρουμ Τροφίμων στην Καβάλα

Σήμερα και αύριο διεξάγεται το 4ο Ελληνογερμανικό Φόρουμ σε κεντρικό ξενοδοχείο της Καβάλας. Έλληνες παραγωγοί τροφίμων και ποτών και εκπρόσωποι αγροτικών συνεταιρισμών θα δώσουν το "παρών" και θα έχουν την ευκαιρία να ανοίξουν "φτερά" στην αγορά της Γερμανίας, ή ακόμη και να αυξήσουν τις εξαγωγές τους, όσοι έχουν ήδη παρουσία στην συγκεκριμένη αγορά.

Στη διάρκεια του φόρουμ τροφίμων, θα γίνουν Β2Β συναντήσεις, μεταξύ των Ελλήνων ενδιαφερόμενων και εκπροσώπων οκτώ γερμανικών χονδρεμπορικών και λιανεμπορικών επιχειρήσεων. Οι επιχειρηματικές συναντήσεις, θα αφορούν προϊόντα όπως φρούτα, ελαιόλαδο, ελιές, κρασί, παραδοσιακά γλυκίσματα, πίτες, σταφίδες, αρωματικά φυτά και προϊόντα ροδιού, ενώ στο πλαίσιο του φόρουμ έχουν προγραμματιστεί επισκέψεις Γερμανών εισαγωγέων σε τοπικές επιχειρήσεις.
 
Το φόρουμ συνδιοργανώνεται από το Ελληνογερμανικό Εμπορικό, το Βιομηχανικό Επιμελητήριο, την εταιρεία - μέλος του BASF "Ελλάς ΑΒΕΕ" και τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, του Επιμελητηρίου της Καβάλας. Πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, ενώ στο πλαίσιο των εργασιών του, θα πραγματοποιηθούν οι παρουσιάσεις των γερμανικών και ελληνικών επιχειρήσεων που θα συμμετέχουν σε αυτό.

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω