Γ. Μπουτάρης: Απαράδεκτη η διαμαρτυρία των παιδιών στο δημαρχείο (VIDEO)

THESSCITY 4.5.2017 | 17:02 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Γ. Μπουτάρης: Απαράδεκτη η διαμαρτυρία των παιδιών στο δημαρχείο (VIDEO)

ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΣΟΛΝΑΡΑΣ || [email protected]

Απαράδεκτη χαρακτήρισε ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης την σημερινή διαμαρτυρία των μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών του 12ου Δημοτικού σχολείου μέσα στο δημαρχειακό Μέγαρο, τονίζοντας ότι οι γονείς που ξεσηκώνουν τους νεαρούς μαθητές να φωνάζουν συνθήματα με πανό, δίνουν κακές συμβουλές στα παιδιά.

Δείτε επίσης: Έξαλλος ο Μπουτάρης με τους μαθητές μέσα στο δημαρχείο: Δεν είναι μπ@@@λο το δημαρχείο! (VIDEO)

«Αντέδρασα έντονα με την διαμαρτυρία των μαθητών διότι ενώ έχουμε κάνει τρεις συναντήσεις και με τον σύλλογο γονέων του δημοτικού και με την κ. Καμπουράκη, αλλά οι εκθέσεις των τεχνικών υπηρεσιών του δήμου, αναφέρουν ότι δεν εξασφαλίζει την ασφαλή παραμονή των παιδιών μέσα στο σχολείο», αναφέρει χαρακτηριστικά ο δήμαρχος, συμπληρώνοντας ότι αυτή η ιστορία διαρκεί πάνω από 4 χρόνια.

Απαράδεκτη συμβουλή των γονέων 

 

Αιχμές κατά των γονέων άφησε ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης, σχολιάζοντας απαράδεκτο το γεγονός ότι τα παιδιά διαμαρτύρονται με την πρόθεση των γονιών , ακόμα και εντός του δημαρχείου.

«Θεωρώ απαράδεκτο το γεγονός ότι οι ίδιοι οι γονείς ξεσηκώνουν τα παιδιά να έρχονται με πανό και να τσιρίζουν από αυτές τις ηλικίες μέσα στο δημοτικό Μέγαρο», σχολιάζει ο δήμαρχος, συμπληρώνοντας ότι δεν σέβονται καθόλου τον χώρο και ότι η ώθηση των γονέων στην διαμαρτυρία των μαθητών, είναι μία κακή συμβουλή και για τα νεαρούς.

Δεν έχω ακούσει ποτέ μου τόσο ρατσιστική δήλωση γονέα

Στην συνάντηση του δημάρχου με γονείς του σχολείου, κάποιος γονέας την στιγμή που ο Νίκος Φωτίου κάνει διάλογο με την πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 12ου Δημοτικού, διακόπτει τον αντιδήμαρχο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Κοινωνίας των Πολιτών λέγοντας του: «Εσείς καλύτερα να μην μιλούσατε καθόλου αφού δεν έχετε παιδιά» και την ίδια στιγμή ο Γιάννης Μπουτάρης αντέδρασε σχολιάζοντας ως πολύ ρατσιστική δήλωση αυτή του γονέα, καθώς ο Νίκος Φωτίου ασκούσε το επάγγελμα του φιλόλογου για 30 χρόνια.

Δείτε το βίντεο στο 1:26

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω