Ηρώδειο:«H τέλεια τοποθεσία όπου συναντάται η μοντέρνα μουσική με την αρχαία ατμόσφαιρα»

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 15.9.2016 | 23:07 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Ηρώδειο:«H τέλεια τοποθεσία όπου συναντάται η μοντέρνα μουσική με την αρχαία ατμόσφαιρα»

 

Η εφημερίδα «Globe and Mail» μιλά με τα καλύτερα λόγια για το θέατρο του Ηρώδου του Αττικού χαρακτηρίζοντας το ως το ιδανικό θέατρο όλων των καλλιτεχνών και το κατατάσει δεύτερο στη λίστα με τα καλύτερα θέατρα του κόσμου. 

Το Ηρώδειο ξεχωρίζει για την ακουστική του, την ατμόσφαιρα αλλά και τη γενικότερη ιστορία και ομορφιά του αναφέρει η έγκριτη εφημερίδα «Globe and Mail».

 Φιλοξένησε επίσης σε ειδικό ένθετο με τίτλο «Οι κορυφαίοι χώροι για ζωντανές παραστάσεις» αφιέρωμα για τα καλύτερα θέατρα στον κόσμο. Πρόκειται για ένα αφιέρωμα, που αφορά τη χρήση προνομίων από πιστωτικές κάρτες με τίτλο «Top venues for live theatre» και παρουσιάζει τις καλύτερες τοποθεσίες ανά τον κόσμο όπου μπορεί να παρακολουθήσει κανείς θεατρικές, χορευτικές και μουσικές παραστάσεις. ethnos Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, το Θέατρο του Ηρώδου του Αττικού συγκλονίζει με την ιστορία του, ενώ χαρακτηρίζεται ως το καλύτερο παράδειγμα αυθεντικού ελληνικού αμφιθεάτρου. Ο συντάκτης μάλιστα αναφέρει πως είναι «η τέλεια τοποθεσία όπου συναντάται η μοντέρνα μουσική με την αρχαία ατμόσφαιρα».  

Πρώτο στη λίστα έρχεται το θέατρο Minack Theatre, Porthcurno της Αγγλίας, και έπονται του Ηρωδείου, η Όπερα του Σύνδεϊ, η Σκάλα του Μιλάνου, το Κάρνεγκι Χολ της Νέας Υόρκης, το θέατρο Μπολσόι της Μόσχας και άλλα διάσημα θέατρα του κόσμου. 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω