«Ναι» της επιτροπής σε επέκταση ωραρίου, μουσική στην εστίαση και περισσότερους καλεσμένους σε γάμους

ΚΟΙΝΩΝΙΑ 9.6.2021 | 15:55 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

«Ναι» της επιτροπής σε επέκταση ωραρίου, μουσική στην εστίαση και περισσότερους καλεσμένους σε γάμους

THESSNEWS-DESK

«Πράσινο φως» από την επιτροπή των ειδικών για επέκταση ωραρίου,  μουσική στην εστίαση και αύξηση των καλεσμένων στις δεξιώσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida, οι λοιμωξιολόγοι στην εισήγησή τους προς την κυβέρνηση λένε «ναι» στη μείωση της διάρκειας του ωραρίου απαγόρευσης κυκλοφορίας, η οποία από το Σάββατο 12 Ιουνίου θα ξεκινάει στη 01:30 και θα ολοκληρώνεται στις 05:00.

Παράλληλα στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος θα ξανακουστεί μουσική, καθώς και σε αυτό οι λοιμωξιολόγοι ήταν θετικοί. Παράλληλα από τον Ιούλιο θα αυξηθεί και το όριο τον παρευρισκομένων σε εκδηλώσεις, όπως τα γαμήλια γλέντια, καθώς από 100 άτομα που είναι τώρα ο αριθμός, θα ανέβει στα 300.

Τέλος, από τον επόμενο μήνα αναμένεται να λειτουργήσουν ξανά και τα νυχτερινά κέντρα, με αυστηρά μέτρα όμως για τον κορωνοϊό. Τις ανακοινώσεις για την άρση των μέτρων θα κάνει ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς στις 7 το απόγευμα, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης για την εξέλιξη της επιδημίας του κορωνοϊού στη χώρα.
 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω