«Εφαρμογή Θεσσαλονίκη»: Επεμβάσεις express για να βγούμε με αυτοπεποίθηση στην παραλία

THESS_APP 8.6.2021 | 08:22 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

«Εφαρμογή Θεσσαλονίκη»: Επεμβάσεις express για να βγούμε με αυτοπεποίθηση στην παραλία

ΒΙΚΥ ΔΕΤΣΙΚΑ || [email protected]

Το καλοκαίρι έφτασε, οι βουτιές ξεκίνησαν και για πολλούς οι διακοπές πλησιάζουν…

Και μπορεί να μην έχουμε όλοι ένα αψεγάδιαστο κορμί, όπως έχουν τα μοντέλα, ωστόσο αυτό δεν θα έπρεπε να αποτελεί τροχοπέδη για να απολαύσουμε το καλοκαίρι όπως θα θέλαμε.

Η σύγχρονη πλαστική χειρουργική έρχεται να διορθώσει τα σημεία του σώματος που μας απασχολούν ιδιαίτερα και πολλές φορές εξαιτίας τους,  νιώθουμε άβολα να βγούμε στην παραλία με το μαγιό μας η να φορέσουμε τα ανάλαφρα καλοκαιρινά μας ρούχα.
Οι μικροεπεμβάσεις express διορθώνουν άμεσα αλλά και μόνιμα τα «προβληματικά» σημεία,  που μας ρίχνουν την αυτοπεποίθηση.

Η πλαστικός χειρουργός Αναστασία Σεφέρη–Δανιήλ, μιλώντας στην Εφαρμογή Θεσσαλονίκη μας δίνει λύσεις ώστε όλοι, άντρες-γυναίκες  να μπορέσουμε να απολαύσουμε χωρίς δεύτερες σκέψεις το ελληνικό καλοκαίρι.Τα «επίμαχα» σημεία για γυναίκες και άντρες

Πηγούνι, γόνατο,  μπράτσα,  ψωμάκια και  κοιλιά είναι τα βασικότερα σημεία που συνήθως προβληματίζουν τις γυναίκες.

Ωστόσο και οι άντρες, σύμφωνα με την κ. Σεφέρη- Δανιήλ, εκτός από την κοιλιά που αποτελεί  το σύνηθες πρόβλημα , έχουν να αντιμετωπίσουν πολλές φορές, τη γυναικομαστία ή και τα πλαϊνά της μέσης- το λεγόμενο σωσίβιο.Express λιποδυάλιση και σύσφυξη

Τη λύση για τα προβληματικά σημεία, που πολλές φορές μπορεί να είναι και «γονιδιακού τύπου», όπως εξηγεί η κ. Σεφέρη- Δανιήλ,  δίνει η πλαστική χειρουργική με τις επεμβάσεις  express.

Οι μικροεπεμβάσεις αυτές,  πραγματοποιούνται με τη χρήση laser και ραδιοσυχνοτήτων και  κάνουν την απαραίτητη λιποδυάλιση και σύσφιξη στο σημείο του σώματος που θέλουμε να διορθώσουμε, απαλλάσσοντάς μας πλήρως από το πρόβλημα.

Με αυτή την μέθοδο των επεμβάσεων express, οι οποίες γίνονται σε κλινική ή νοσοκομείο, όπως επισημαίνει η κ. Σεφέρη- Δανιήλ, έχουμε άμεσο αλλά κυρίως μόνιμο αποτέλεσμα.

«Είναι λύση μίας φοράς και για πάντα», υπογραμμίζει στην Εφαρμογή Θρεσσαλονίκη, η πλαστικός χειρουργός, επισημαίνοντας ότι είναι άμεση και η επιστροφή του ασθενούς στις καθημερινές του δραστηριότητες, μετά την επέμβαση

 

Ακούστε το απόσπασμα της εκπομπής

 

Φωτογραφία από José Enrique Bavaresco Badell από το Pixabay

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω