Δεν «πουλάει» η TV100 - Κριτική από Νοτοπούλου

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 28.5.2021 | 23:25 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Δεν «πουλάει» η TV100 - Κριτική από Νοτοπούλου

THESSNEWS-DESK

«Προβληματισμένος και απογοητευμένος φέρεται να είναι ο κύριος Ζέρβας από την κατάσταση στην TV 100, μετά από τις μετρήσεις τηλεθέασης που πήρε  στα χέρια του» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η παράταξη «Θεσσαλονίκη Μαζί».

 

Η δημοτική παράταξη με επικεφαλής την Κατερίνα Νοτοπούλου σχολιάζει επίσης με δηκτικό τρόπο. «Τι παράξενο που από τη μια ο αυτόματος πιλότος και από την άλλη η κομματικοποίηση και οι προσωπικές, αναξιοκρατικές επιλογές  του κ. Ζέρβα δεν φέρνουν τα πολυπόθητα αποτελέσματα στην TV 100, κόντρα στις μεγαλοστομίες και προβλέψεις του ίδιου και των «μαθητευόμενων μάγων» συνεργατών του!». 

«Βρισκόμαστε στα μέσα της τετραετίας και όλο αυτό το διάστημα ο κύριος Ζέρβας προσπαθούσε να μας πείσει ότι οι επιπλέον χρηματοδοτήσεις, για ανανέωση του υλικοτεχνικού εξοπλισμού, οι χωρίς αιτιολόγηση  και στόχευση μετακινήσεις των εργαζόμενων ,αλλά και η απαξίωση της λειτουργίας του διοικητικού συμβουλίου, είχαν στόχο τον εκσυγχρονισμό της τηλεόρασης .
Ο Δήμαρχος δεν κατάλαβε ακόμα ότι η Δημοτική τηλεόραση χωρίς σχέδιο και όραμα, χωρίς διαφάνεια και αξιοκρατία, χωρίς τις βασικές αρχές του πλουραλισμού, της αντικειμενικότητας και της αξιοπιστίας, δεν έχει καμία ευκαιρία» προσθέτει.

«Όμως όλα αυτά είναι είδη προς εξαφάνιση στο περιβάλλον του Δημάρχου και της σημερινής διοίκησης του Δήμου Θεσσαλονίκης» καταλήγει η ανακοίνωση της παράταξης που πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ.

 

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω