Απαγωγή ανήλικης: Εισαγγελική πρόταση για παραπομπή σε δίκη της 33χρονης

THESSCITY 10.5.2021 | 16:05 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Απαγωγή ανήλικης: Εισαγγελική πρόταση για παραπομπή σε δίκη της 33χρονης

THESSNEWS-DESK

Η εισαγγελέας Πρωτοδικών στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών για την υπόθεση της απαγωγής του 10χρονου κοριτσιού, στη Θεσσαλονίκη, τον περασμένο Ιούνιο, προτείνει την παραπομπή της 33χρονης κατηγορουμένης σε δίκη στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο.

Σύμφωνα με την εισαγγελική πρόταση προς το αρμόδιο Δικαστικό Συμβούλιο, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η κατηγορούμενη χορήγησε ναρκωτικές ουσίες στην ανήλικη και στη συνέχεια την κακοποίησε σεξουαλικά, πριν την αφήσει ελεύθερη ύστερα από δύο 24ωρα παράνομης κράτησης. Κατά την πολύμηνη έρευνα της ανακρίτριας δεν προέκυψε η εμπλοκή άλλων προσώπων στην υπόθεση ούτε βρέθηκε πορνογραφικό υλικό στην κατοχής της 34χρονης.

Η κατηγορούμενη παραμένει προσωρινά κρατούμενη στις φυλακές, ενώ για την παραπομπή της σε δίκη θα αποφανθεί με βούλευμα το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος της 33χρονης ασκήθηκε ποινική δίωξη για αρπαγή ανηλίκου με σκοπό τη μεταχείρισή του σε ανήθικες πράξεις, βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο (σε βαθμό κακουργήματος), όπως επίσης για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και προμήθεια ναρκωτικών ουσιών (σε βαθμό πλημμελήματος).

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω