Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμαριάς: Νέος πρόεδρος ο Δημήτρης Κυρατζής

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 9.5.2021 | 20:30 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμαριάς: Νέος πρόεδρος ο Δημήτρης Κυρατζής

THESSNEWS-DESK

Ο Δημήτρης Κυρατζής είναι ο νέος πρόεδρος του  Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς, ο οποίος εξελέγη, μετά  τη σημερινή ψηφοφορία από το Σώμα.

 

Η παραίτηση της απερχόμενης προέδρου, Μαίρης Τσιραμπίδου, εξαιτίας σοβαρών προβλημάτων υγείας της μητέρας της, όπως η ίδια ανέφερε στην επιστολή της προς τον Δήμαρχο Καλαμαριάς και το Δημοτικό  Συμβούλιο, οδήγησε τους δημοτικούς συμβούλους στις κάλπες.

«Μία άξια πρόεδρος φεύγει, ένας άξιος πρόεδρος εξελέγη. Είμαι  περήφανος γιατί το Δημοτικό Συμβούλιο της Καλαμαριάς θα συνεχίσει να έχει στην κορυφή του έναν εξαιρετικό άνθρωπο, σπουδαίο γιατρό και ικανό δημοτικό σύμβουλο», δήλωσε ο Δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης, ο οποίος πρότεινε για τη συγκεκριμένη θέση τον κ. Κυρατζή.

Ο νέος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς από την πλευρά του ευχαρίστησε τον Δήμαρχο, αλλά και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό του και δήλωσε: «Όλοι μαζί θα εργαστούμε για να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των συνδημοτών μας και την ευημερία του τόπου μας».

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω