Η ΤΕΟRΕΝ ΜOTORS Α.Ε στηρίζει το Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο

AUTO-MOTO 2.5.2021 | 10:00 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Η ΤΕΟRΕΝ ΜOTORS Α.Ε στηρίζει το Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΤΖΕΡΤΖΕΒΕΛΗΣ || [email protected]

Χαρούμενη Ανάσταση θα κάνουν τα Παιδιά του Παιδικού χωριού. 

H TEOREN MOTORS Α.Ε, με βαθύ αίσθημα προσφοράς και αλληλεγγύης και ανταποκρινόμενη στην έκκληση για βοήθεια που απηύθυναν οι υπεύθυνοι του Ελληνικού Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο, δώρισε ένα Dacia LODGY, προκειμένου οι ανάγκες μετακίνησης των μικρών παιδιών, να γίνονται απρόσκοπτα και με απόλυτη ασφάλεια! 

Η παραλαβή, παράδοση του πολυχρηστικού 7θέσιου και άκρως ευρύχωρου πολυμορφικού αυτοκινήτου, έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις της viokar ε.π.ε του νέου συνεργάτη της TEOREN Motors στη Θεσσαλονίκη, που βρίσκονται στην 26ης Οκτωβρίου έναντι Fix.

Με αφορμή την χορηγία της TEOREN,ο Διευθύνων σύμβουλος του Παιδικού χωριού κ. Λουκάς Ίσαρης, είπε σχετικά : “Το Ελληνικό παιδικό χωριό Φιλύρου αυτό που κάνει εδώ και 30 χρόνια δεν είναι τίποτε άλλο από τα προσφέρει φροντίδα και ασφάλεια, και μία οικογένεια σε παιδιά που έχουν απομακρυνθεί από τις βιολογικές τους οικογένειες. Μέχρι να αποφασιστεί για το αν θα γυρίσουν τα παιδιά στον φυσικό τους χώρο ή πάνε κάπου αλλού, το Παιδικό χωριό Φιλύρου είναι ο χώρος που θα τα φροντίζει για όσο καιρό χρειαστεί.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την TEOREN MOTORS Α.Ε, και προσωπικά την κα Ντένη Θεοχαράκη για την ευγενική προσφορά και χορηγία που κάνουνε στο Παιδικό χωριό Φιλύρου, γιατί για εμάς είναι πολύ σημαντικό να μεταφέρουμε τα παιδιά μας με ασφάλεια! Με το ευρύχωρο Dacia Lodgy  που μας παραχωρείτε θα μπορούμε να μεταφέρουμε με άνεση και ασφάλεια τα παιδιά από και προς τις δραστηριότητές τους”.

Στην Παράδοση του Dacia Lodgy εκ μέρους της TEOREN MOTORS, παραβρέθηκαν οι κ. Νίκος Σταμέλος, και Γιώργος Τελετινιάδης, που έδωσε και το κλειδί του αυτοκινήτου στον κ. Λουκά Ίσαρη.

 

 

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω