Ο Μ. Φουρθιώτης είχε ζητήσει διαπίστευση κοινοβουλευτικού συντάκτη!

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 8.4.2021 | 23:34 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Ο Μ. Φουρθιώτης είχε ζητήσει διαπίστευση κοινοβουλευτικού συντάκτη!

THESSNEWS-DESK

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον παρουσιαστή Μένιο Φουρθιώτη.

 

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Βουλής ο κ. Φουρθιώτης είχε ζητήσει διαπίστευση κοινοβουλευτικού συντάκτη. Όμως το γραφείο τύπου δεν του την ενέκρινε.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Βουλής στα αποδεικτικά στοιχεία υπήρχε και αντίγραφο ταυτότητας της ΕΣΗΕΑ χωρίς αριθμό μητρώου. Τα στοιχεία διαβιβάστηκαν στον Εισαγγελέα για να διερευνηθεί η τυχόν πλαστότητα της ταυτότητας.

 

Η ανακοίνωση της Βουλής

Οι Υπηρεσίες της Βουλής, δια του Γενικού Γραμματέα της, διαβίβασαν στον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας  Πρωτοδικών Αθηνών το αίτημα, με τα συνημμένα σε αυτό έγγραφα, του κ. Μαινάνδρου  – Γεωργίου Φουρθιώτη  για τη διαπίστευσή του ως κοινοβουλευτικού συντάκτη.

Μεταξύ των εγγράφων που είχαν αποσταλεί ηλεκτρονικά εκ μέρους του ήταν  και αντίγραφο ταυτότητας της ΕΣΗΕΑ, η οποία δεν φέρει αριθμό μητρώου, όπως φέρουν οι κάρτες των τακτικών μελών της και σύμφωνα με τη χθεσινή ρητή ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ ότι ο εν λόγω πολίτης δεν είναι μέλος της Ένωσης, πρέπει να ερευνηθεί από τα αρμόδια όργανα της δικαιοσύνης περί της τυχόν πλαστότητάς της.

Σημειώνεται, τέλος, ότι το Γραφείο Τύπου και Κοινοβουλευτικής Πληροφόρησης ουδέποτε εξέδωσε διαπίστευση στον προαναφερόμενο ως κοινοβουλευτικό συντάκτη.

 

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω