Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος σήμερα Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη

THESSCITY 8.4.2021 | 06:30 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος σήμερα Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη

THESSNEWS-DESK

Τρεις προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος αναμένονται σήμερα, Πέμπτη 08 Απριλίου, στη Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ενημέρωση που παρέχει η ΔΕΔΔΗΕ, οι διακοπές ρεύματος θα πραγματοποιηθούν:           

 

  • από τις 08:00 έως τις 13:00 στις Συκιές . Η διακοπή περιλαμβάνει τις οδούς: Ελ.Βενιζέλου 30 - 32 - 34- 36 - 15 έως 29 και τα στενά δρομάκια Κορίνθου(πλησίον της οδού Ελ.Βενιζέλου) και Μακρή και Φ. Κατσαρή. H διακοπή θα διαρκέσει για δύο ώρες σε κάθε οδό.
  • από τις 08:00 έως τις 13:00 στη Νεάπολη . ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΟΔΟ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ ΟΔΩΝ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ ΜΕ ΑΝΔ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.  H διακοπή θα γίνει μόνο αν οι καιρικές συνθήκες είναι κατάλληλες ώστε να πραγματοποιηθούν οι προγραμματισμένες εργασίες ενίσχυσης, βελτίωσης και συντήρησης των δικτύων. Εάν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα δοθεί πριν από τον χρόνο λήξης που αναγράφεται παραπάνω. Επίσης, για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου που βρίσκονται στο έδαφος, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά την επαναφορά του ρεύματος να ελέγξουν αν περιστρέφονται όπως πρώτα.
  • από τις 12:30 έως τις 15:00 στο δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη. Η ΔΙΑΚΟΠΗ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙΟΥ, ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΙΚΡΟ ΠΑΝΩΡΙ, ΓΗΠΕΔΟ. H διακοπή θα γίνει μόνο αν οι καιρικές συνθήκες είναι κατάλληλες ώστε να πραγματοποιηθούν οι προγραμματισμένες εργασίες ενίσχυσης, βελτίωσης και συντήρησης των δικτύων. Εάν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα δοθεί πριν από τον χρόνο λήξης που αναγράφεται παραπάνω. Επίσης, για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου που βρίσκονται στο έδαφος, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά την επαναφορά του ρεύματος να ελέγξουν αν περιστρέφονται όπως πρώτα.

 

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω