Λαϊκές: Διαμαρτυρία στην Τούμπα – «Το νομοσχέδιο είναι ο αφανισμός των λαϊκών αγορών» (ΦΩΤΟ+VIDEO)

ΡΕΠΟΡΤΑΖ 7.4.2021 | 09:28 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Λαϊκές: Διαμαρτυρία στην Τούμπα – «Το νομοσχέδιο είναι ο αφανισμός των λαϊκών αγορών» (ΦΩΤΟ+VIDEO)

THESSNEWS-DESK

Σε προειδοποιητική πανελλαδική κινητοποίηση προχωρούν σήμερα παραγωγοί, πωλητές και εργαζόμενοι λαϊκών αγορών ως ένδειξη διαμαρτυρίας κατά του νομοσχεδίου της κυβέρνησης που φέρνει αλλαγές στην λειτουργία των αγορών.

Στο πλαίσιο αυτό, σήμερα δεν πραγματοποιούνται πωλήσεις στις λαϊκές αγορές και οι πωλητές διαθέτουν δωρεάν τα προϊόντα στους καταναλωτές ως διαμαρτυρία κατά του νομοσχεδίου το οποίο μεταξύ άλλων προβλέπει την παρουσία πολυεθνικών στις λαϊκές.

Μιλώντας στο Ράδιο Θεσσαλονίκη, εκ μέρους των πωλητών ο Λάζαρος Παυλίδης,  είπε πως «κάνουμε μια προειδοποιητική πανελλαδική κινητοποίηση. Είναι κλειστές όλες οι λαϊκές εκτός από ένα κομμάτι. Κάναμε μια καθιστική διαμαρτυρία το πρωί. Στην Αθήνα οι παραγωγοί όλοι απεργούν μόνο οι επαγγελματίες που έκαναν μαζί με το υπουργείο αυτό το νομοσχέδιο δεν απεργούν. Τι συμφέροντα κρύβονται δεν γνωρίζουμε».

«Το νομοσχέδιο είναι ο αφανισμός των λαϊκών αγορών. Αν μπούνε μέσα πολυεθνικές και δεν θα λέγετε αγορά. Δεν είναι δυνατόν να θέλουν τον αφανισμό των λαϊκών αγορών, να αφανιστεί ο χώρος να γίνει πολυεθνική» τόνισε.

 

Δείτε βίντεο και ΦΩΤΟ 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω