Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη & ο Χρήστος Μάστορας στο «Μουσικό Κουτί» της ΕΡΤ1

Media 6.4.2021 | 20:45 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη & ο Χρήστος Μάστορας στο «Μουσικό Κουτί» της ΕΡΤ1

THESSNEWS-DESK

«Σαν ηφαίστειο που ξυπνά απ’ όνειρο βαθύ…» μοιάζει το «Μουσικό Κουτί» την Τετάρτη 7 Απριλίου, στις 22:00.

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Ρένα Μόρφη υποδέχονται την Άλκηστη Πρωτοψάλτη, μία από τις κορυφαίες Ελληνίδες ερμηνεύτριες με διαδρομή που διαρκεί για περισσότερα από 45 χρόνια, εντός και εκτός συνόρων, και τον Χρήστο Μάστορα, έναν εξαιρετικό τραγουδιστή και μέλος ενός από τα πιο δημοφιλή συγκροτήματα, τις ΜΕΛΙSSES.

Σε μια μουσική συνάντηση, που θα μείνει αξέχαστη, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο Χρήστος Μάστορας ενώνουν τις φωνές τους και ερμηνεύουν με μοναδικό τρόπο αγαπημένα τραγούδια.

Η παρέα επιβιβάζεται στο… ακριβό «Διθέσιο» του Νίκου Αντύπα και της Λίνας Νικολακοπούλου και ξεκινά… Βάζει στη διαπασών το «Έλεγες» από τις ΜΕΛΙSSES και το «Τράβα σκανδάλη» της Δήμητρας Γαλάνη και της Μυρτώς Κοντοβά. Στην πορεία συναντά τον John Lennon με το «Imagine», τη Χαρούλα Αλεξίου με το «Ζήτα μου ό,τι θες» και στο ερώτημα «Πού ‘ναι η αγάπη» την απάντηση δίνουν μοναδικά οι ΜΕΛΙSSES… Σ’ αυτό το μουσικό ταξίδι δεν υπάρχουν «Νικητές και χαμένοι», σύμφωνα με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, ακόμα και όταν «Το κύμα», του δημοφιλούς συγκροτήματος με επικεφαλής τον Χρήστο Μάστορα, τους παρασύρει για λίγο στην Κούβα με το «Veinte Años». 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω