Νέος αέρας στην Ελληνική Ποδηλασία - Ο νέος πρόεδρος Βασίλης Διαμαντόπουλος

AUTO-MOTO 2.4.2021 | 07:35 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Νέος αέρας στην Ελληνική Ποδηλασία - Ο νέος πρόεδρος Βασίλης Διαμαντόπουλος

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΤΖΕΡΤΖΕΒΕΛΗΣ || [email protected]

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός! Κανείς από τους σκεπτόμενους ανθρώπους, οι οποίοι αγωνίζονται για ένα καλύτερο αύριο δεν παραβλέπουν την πιο πάνω παροιμία, που καμιά φορά, τα λέει όλα!

 

Αυτό είχε πει κατά την διάρκεια της προεκλογικής  προετοιμασίας του, ο νέο εκλεγείς Πρόεδρος του Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, κ. Βασίλης Διαμαντόπουλος. Ένας άνθρωπος που μεγάλωσε έχοντας βάλει το ποδήλατο στην ζωή του από πολύ νωρίς, και λίγα χρόνια αργότερα υπηρέτησε από θέση παράγοντα τόσο με τον Ιστορικό Ποδηλατικό Σύλλογο του Π.Ο. ΠΑΤΡΩΝ, όσο και από την Ομοσπονδία Ποδηλασίας. Για τον Βασίλη Διαμαντόπουλο υπάρχουν κάποιες απαράβατες αρχές που θα πρέπει να διέπουν όλους όσους ρίχνονται στην νέα μάχη- ξεκίνημα που ξεκίνησε στην Ε.Ο.Π, ανεξάρτητα από το πόστο που κατέχει στο νέο Δ.Σ.

Οι αντιμαχίες μπαίνουν στην άκρη, και η υλοποίηση ενός νέου προγράμματος παίρνει σάρκα και οστά με γνώμονα το γενικό συμφέρον της Ελληνικής Ποδηλασίας, η οποία παλεύει τα τελευταία χρόνια «χτυπημένη» από ένα σωρό σκάνδαλα, για τα οποία όμως δεν φταίνε οι ποδηλάτες της! Η οικονομική διαχείριση  μπαίνει σε πρώτο πλάνο και για το συμμάζεμα αναλαμβάνει δράση ένας «παλιός γνώριμος» στα οικονομικά δρώμενα της Ομοσπονδίας, ο κ. Σάββας Τσοπούρογλου, από την Λάρισα, όπου καλείται να εκτελεί τα καθήκοντά του με απόλυτη διαφάνεια, και να προασπίζει τα συμφέροντα της Ε.Ο.Π. με βάση τους νέους κανονισμούς της Αθλητικής Νομοθεσίας.

Δεν είναι λίγες οι φορές όπου ο κ. Διαμαντόπουλος, στάθηκε στο θέμα « Καθαρός αθλητισμός» στις αρχές του ευ αγωνίζεσθε και άτεγκτη καταπολέμηση της φαρμακοδιέγερσης. Μία μάστιγα η οποία τα τελευταία χρόνια αμαυρώνει τις προσπάθειες των «καθαρών και αγνών αθλητών» της ποδηλασίας η οποίοι αγωνίζονται άνισα σε Πανελλήνια και τοπικά Πρωταθλήματα. Βέβαια σύμμαχος στην συνύπαρξη όλων δεν θα είναι κανείς άλλος από τον διάλογο που θα υπάρχει μεταξύ όλων των μελών του νέου Δ.Σ. της Ε.Ο.Π. που θα προσέρχονται στις γενικές συνελεύσεις, για το καλό όλων των Ποδηλατικών Σωματείων.

Το σύνθημα όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα νομίζω πως είναι γνωστό σε όλους μας, και σίγουρα δεν αμφισβητείτε από κανέναν μας! Έτσι λοιπόν ξεκινά το ποδαρικό του στην Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας, Ο νέος της Πρόεδρος, κ. Βασίλης Διαμαντόπουλος, από την πόλη της Πάτρας, προσφωνώντας με σεβασμό όλους μας ως : Φίλοι, Φίλες, Αθλητές, Αθλήτριες της Ποδηλασίας!

Ναι δεν πρέπει με τίποτα να χαθεί η ευκαιρία η οποία θα γυρίσει αυτή η έρημη σελίδα στην ιστορία του Αθλήματος της Ποδηλασίας. Οι ικανότεροι ας φροντίσουν για το καλό «όλων» των Αθλητών και Αθλητριών που αγωνίζονται στα Σωματεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας.

Εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε καλή θητεία στον νέο Πρόεδρο, Βασίλη Διαμαντόπουλο, ο οποίος θα έχει και την βοήθεια του κ. Παναγιώτη Πριστούρη, επικεφαλή της αντιπολίτευσης στο νέο Δ.Σ. της Ε.Ο.Π, και φυσικά, θα αναμένουμε να δούμε λίαν συντόμως τους χειρισμούς όλων για το κοινό καλό της Ποδηλασίας.

 

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω