«Τα καλύτερά μας χρόνια»: Η Μαίρη κάνει την «Τρίχα τριχιά» στα νέα επεισόδια

Media 2.3.2021 | 22:30 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

«Τα καλύτερά μας χρόνια»: Η Μαίρη κάνει την «Τρίχα τριχιά» στα νέα επεισόδια

THESSNEWS-DESK

Το 1972 μπαίνει με... παλιόκαιρο και η οικογένεια των Αντωνόπουλων προσπαθεί με κόπο να αναθερμάνει τις σχέσεις μεταξύ των μελών της. Στο μεταξύ, δύο ξανθιές τρίχες στο κοστούμι του Στέλιου βάζουν στη Μαίρη υποψίες για τρίτο πρόσωπο μέσα στον γάμο τους.

Οι εξελίξεις τρέχουν και οι ανατροπές διαδέχονται η μια την άλλη, στα νέα επεισόδια της σειράς της ΕΡΤ1, «Τα καλύτερά μας χρόνια», που θα απολαύσετε την Πέμπτη 4 και την Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021, στις 22:00.

 

Ημερομηνία μετάδοσης: Πέμπτη 4 Μαρτίου 2021, ώρα 22:00

Επεισόδιο 33ο «Παλιόκαιρος»

Το 1972 μπαίνει με παλιόκαιρο και η οικογένεια των Αντωνόπουλων προσπαθεί με κόπο να αναθερμάνει τις σχέσεις μεταξύ των μελών της. Κάτι όχι ιδιαίτερα εύκολο, καθώς οι εξελίξεις τρέχουν και οι ανατροπές διαδέχονται η μια την άλλη, με δυο ξανθιές τρίχες στο κοστούμι του Στέλιου να βάζουν στη Μαίρη υποψίες για τρίτο πρόσωπο μέσα στον γάμο τους. Την ίδια στιγμή, μια συνταρακτική αποκάλυψη για τον Αποστόλη φέρνει τα πάνω κάτω στη σχέση του με τη Νανά, ενώ η γυναικεία αλληλεγγύη σπρώχνει τη Ρούλα να δώσει στην Ελπίδα πολύτιμες πληροφορίες για το πού γυρνάει ο «Μάι Ντάρλινγκ» τα βράδια. Μέσα σε όλη αυτήν την μπόρα, ο Άγγελος ξυπνάει μια μέρα με το πρόσωπο γεμάτο σπυριά!

Ως guest εμφανίζονται οι: Αλέξανδρος Βαμβούκος (Ρεσεψιονίστ), Δημήτρης Καραμπέτσης (Παπαθανασίου), Σύνθια Μπαστή (Κική), Θανάσης Πατριαρχέας (Αποστόλης), Αντώνης Σανιάνος (Μίλτος), Αιμιλιανός Σταματάκης (Ίαν), Ναταλία Τζιάρου (Ρίτσα), Ντένια Ψυλλιά (Σόνια).

 

Ημερομηνία μετάδοσης: Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021, ώρα 22:00

Επεισόδιο 34ο: «Τρίχα τριχιά»

Στην οικογένεια των Αντωνόπουλων, όλοι ασχολούνται με τρίχες. Αυτή τη φορά, όχι με εκείνες του μακρυμάλλη Ίαν, που η Ελπίδα φρόντισε και ξαπόστειλε με συνοπτικές διαδικασίες, αλλά με εκείνες τις δύο, τις ξανθιές, που η Μαίρη βρήκε στο σακάκι του Στέλιου. Άραγε, οι υποψίες της πως ανήκουν στην ξανθιά γραμματέα που προσέλαβε ο Παπαδόπουλος στο γραφείο είναι βάσιμες; Ή μήπως η Μαίρη κάνει την τρίχα τριχιά; Την ίδια στιγμή, ο Στέλιος, ανύποπτος, ετοιμάζει χαρές και πανηγύρια, καθώς πούλησε επιτέλους το πρώτο του διαμέρισμα, ενώ ο κατ’ οίκον περιορισμός που συνεχίζεται για τον Άγγελο, λόγω της ανεμοβλογιάς, θα φέρει με απρόσμενη κατάληξη κοντά τα δύο πιο κοντινά και αγαπημένα του πρόσωπα: τον Λούη και τη Σοφία.

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω