The World Offroad: Επιβιώνοντας στον Αρκτικό Κύκλο με μπαταρίες STANDARD!

AUTO-MOTO 1.3.2021 | 07:52 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

The World Offroad: Επιβιώνοντας στον Αρκτικό Κύκλο με μπαταρίες STANDARD!

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΤΖΕΡΤΖΕΒΕΛΗΣ || [email protected]

Αλήθεια πόσοι άνθρωποι, τις εξαιρετικά δύσκολες ημέρες που βιώνουμε, σκέφτεται να δραπετεύσει σε έναν «άλλο κόσμο», όπου τίποτα και κανείς δεν μπορεί να του κλέψει το χαμόγελο της ζωής;

Νομίζω, πως θα μου πείτε ότι κάτι τέτοιο είναι αδύνατο, καθώς σύνορα και πόλεις έχουν κλείσει τις εισόδους τους, μιας και ο πανδημία εξακολουθεί να καλπάζει με γοργούς ρυθμούς!

Και όμως μέσα σε όλο αυτό το αρνητικό σκηνικό, η «extreme family» του The World off Road, από την Θεσσαλονίκη, εξακολουθεί να επιβιώνει ταξιδεύοντας την εποχή αυτή στην Βόρεια Ευρώπη, με θερμοκρασίες, άκρως αρνητικές!

 

Η επιβίωση της οικογένειας των Άκη Τεμπερίδη, Βούλας Νέτου, και Αναστασίας Τεμπερίδη, στηρίζεται στην καλή λειτουργία του συστήματος Ηλεκτρικής Ενέργειας, που εγκατέστησε και προμήθευσε στο IVECO η εταιρία STANDARD Μπαταρίες με έδρα τον νομό Θεσσαλονίκης. Σε σχετικό βίντεο που δημοσίευσε στα social media ο αγαπημένος μου ξάδερφος, Άκης Τεμπερίδης, αναφέρει χαρακτηριστικά ότι η ενέργεια των μπαταριών standard, τους κρατάει ζωντανούς τους τελευταίους 4 μήνες, από τότε δηλαδή που έπεσαν τα πρώτα χιόνια και εγκλωβίστηκαν στον Αρκτικό Κύκλο, όπου οι θερμοκρασίες βρίσκονται σταθερά στους -16 °C κατά την διάρκεια της μέρας, και την νύχτα κάνουν βουτιά μέχρι και τους -23°C.

Πέρα από τις ωραίες φωτογραφίες και τα μοναδικά βίντεο που στέλνει η οικογένεια, σε όλους εμάς τους εγκλεισμένους από το lockdown, είναι και η απόδοση και «επιβίωση» του ίδιου του αυτοκινήτου! Οι μπαταρίες του IVECO, είναι ζωτικής σημασίας, και φαίνεται πως αντέχουν στις θερμοκρασιακές δοκιμασίες ενός ακραίου κλίματος, που δεν συναντούμε στην Ελλάδα! Στον κόσμο του Motorsports, όλα τε τεχνικά team στηρίζουν την έκβαση των εργασιών τους, επάνω στην αντοχή και «μεγαλοψυχία» των μπαταριών τους. Ειδικά όταν χρειάζεται να περάσουν αρκετές ώρες σε κάποιο Bivouac, επισκευάζοντας ένα αυτοκίνητο κάτω από αντίξοες συνθήκες και χαμηλές θερμοκρασίες, όπως συνέβη κατά την διάρκεια του φετινού Rally Dakar. Μακάρι κάποια μέρα, να δούμε και τις  Μπαταρίες STANDARD, σε κάποιο μεγάλο event του Παγκόσμιου Motorsports στηρίζοντας κάποια ελληνική συμμετοχή με την υψηλή απόδοση των προϊόντων τους.

Ο δρόμος του THE WORLD OFFROAD είναι αρκετά μεγάλος και για να φτάσει μέχρι εδώ, πέρασε από Τουρκία, Βαλκάνια, διέσχισε την βόρεια Ευρώπη, έφτασε στο Nord Cup, το Βόρειο Ακρωτήρι της Νορβηγίας, βιώνοντας την «άλλη πλευρά» της περιπέτειας η οποία δεν ολοκληρώνεται σε 48 ώρες ενός ανέμελου Σαββατοκύριακου! Είναι πολύ σημαντικό να ξυπνάς μέσα στην καρδιά του Χειμώνα τα παγωμένα πρωινά, και να έχεις ακόμη αρκετή ενέργεια στις μπαταρίες σου, παρ όλο, που όλη την νύχτα, δούλευε ασταμάτητα ο καυστήρας πετρελαίου!

Το αυτοκινούμενο Iveco του The World Offroad είναι εξοπλισμένο με δύο μπαταρίες standard® 95 Ah τεχνολογίας AGM. Αν έχετε τροχόσπιτο, αυτοκινούμενο ή σκάφος, μπείτε στο www.standard.gr για να πάρετε μία γεύση από την πλούσια γκάμα μπαταριών MARINE & RV STARTING και MARINE & RV DUAL PURPOSE της STANDARD®. Καλέστε τώρα το 2310 523014 και ενημερωθείτε από κάποιον εξειδικευμένο τεχνικό της STANDARD® για τον τύπο μπαταρίας standard® που ταιριάζει στις ιδιαίτερες ανάγκες του οχήματος ή του σκάφους σας.

 

Δείτε το Βίντεο του The World Offroad

 

 

Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες για τις μπαταρίες standard μπείτε τώρα στο www.standard.gr για περισσότερες πληροφορίες.

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω