Δ. Ακριτίδου για εμβολιασμούς: Δεν πήρα την θέση κανενός, υπήρχαν αδιάθετα εμβόλια

THESSCITY 27.2.2021 | 12:03 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Δ. Ακριτίδου για εμβολιασμούς: Δεν πήρα την θέση κανενός, υπήρχαν αδιάθετα εμβόλια

THESSNEWS-DESK

Στους εκτός σειράς εμβολιασμούς σε ιδρύματα της Θεσσαλονίκης φέρονται να εμπλέκονται ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Δρόσος Τσαβλής και η αντιδήμαρχος Παιδείας Δήμητρα Ακριτίδου.

Η κ. Ακριτίδου σήμερα σε ανάρτηση της εξήγησε πως «…ενημερώθηκα από συγγενικό μου πρόσωπο που εργάζεται στο ίδρυμα, ότι είχαν τελειώσει οι εμβολιασμοί όλων των νοσηλευομένων και του προσωπικού που ήταν σε θέση και επιθυμούσαν να εμβολιασθούν και πως υπήρχαν έτοιμα, αδιάθετα εμβόλια, η βιωσιμότητα των οποίων θα  έληγε σε μία ώρα με συνέπεια τη καταστροφή τους».

«Ερωτήθηκα εάν επιθυμούσα να εμβολιαστώ, προσερχόμενη στην επόμενη μισή ώρα για τη διασφάλιση της βιωσιμότητας της δόσης, κατόπιν προτροπής του κλιμακίου του ΕΟΔΥ  στους εκεί παριστάμενους. Αποφάσισα να μεταβώ αμέσως, γιατί ανήκω σε ευπαθή ομάδα, αλλά χωρίς να πάρω τη θέση κανενός, ούτε να παρακάμψω κανέναν, γιατί θα ήταν ζήτημα ΗΘΙΚΗΣ»

 

Αναλυτικά η ανάρτηση της κ. Ακριτίδου

Για την αποκατάσταση της αλήθειας και όχι της ηθικής, που αναφέρθηκε από το Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, θα ήθελα να αναφέρω τα εξής:

Ο Άγιος Παντελεήμων, είναι μια δομή κλειστής νοσηλείας στους χώρους του οποίου πραγματοποιήθηκε  εμβολιασμός από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ την 25η Ιανουαρίου του 2021. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας και κατά τις 15:45, ενημερώθηκα από συγγενικό μου πρόσωπο που εργάζεται στο ίδρυμα, ότι είχαν τελειώσει οι εμβολιασμοί όλων των νοσηλευομένων και του προσωπικού που ήταν σε θέση και επιθυμούσαν να εμβολιασθούν και πως υπήρχαν έτοιμα, αδιάθετα εμβόλια, η βιωσιμότητα των οποίων θα  έληγε σε μία ώρα με συνέπεια τη καταστροφή τους.

Ερωτήθηκα εάν επιθυμούσα να εμβολιαστώ, προσερχόμενη στην επόμενη μισή ώρα για τη διασφάλιση της βιωσιμότητας της δόσης, κατόπιν προτροπής του κλιμακίου του ΕΟΔΥ  στους εκεί παριστάμενους. Αποφάσισα να μεταβώ αμέσως, γιατί ανήκω σε ευπαθή ομάδα, αλλά χωρίς να πάρω τη θέση κανενός, ούτε να παρακάμψω κανέναν, γιατί θα ήταν ζήτημα ΗΘΙΚΗΣ.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ, απ’ ότι πληροφορήθηκα, ακόμη και μετά τον εμβολιασμό  μου, υπήρξαν 5 αδιάθετα εμβόλια τα οποία και κατεστράφησαν.

Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας και όχι της ηθικής.

Είναι φανερό ότι οι ενέργειες του Δημάρχου δεν προέκυψαν από θέματα ηθικής, αλλά  από δικά του προσωπικά συμφέροντα.

Θα συνεχίσω να υπηρετώ τους δημότες της Θεσσαλονίκης με ύψιστο αίσθημα δικαίου και ηθικής.

 

Δείτε την ανάρτηση

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω