Κατέρρευσε η Μπέσυ Μάλφα μιλώντας για τις καταγγελίες: Δεν μπορώ να αναπνεύσω, με παραλύει (video)

PEOPLE 24.2.2021 | 16:16 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Κατέρρευσε η Μπέσυ Μάλφα μιλώντας για τις καταγγελίες: Δεν μπορώ να αναπνεύσω, με παραλύει (video)

THESSNEWS-DESK

Σοκαρισμένη εμφανίστηκε στο Πρωινό η  ηθοποιός Μπέσυ Μάλφα η οποία μίλησε για όσα συμβαίνουν τις τελευταίες εβδομάδες στον χώρο του θεάτρου, και όπως είπε ότι δεν μπορεί να αναπνεύσει και ότι αυτό που την παραλύει είναι η παιδοφιλία.

Η ηθοποιός, στο ξεκίνημα της κουβέντας είπε:

"Έχω πέσει πάρα πολύ, αισθάνομαι ότι δεν μπορώ να αναπνεύσω, είμαι πολύ ταραγμένη, αλλά από την άλλη αισθάνομαι ότι έρχεται ένα φως και ότι πρέπει όλοι μαζί να αγωνιστούμε γι’ αυτό.

Τι από όλα σε έχουν ταράξει περισσότερο; τη ρώτησε ο Γιώργος Λιάγκας.

"Είναι σοκαριστικά όλα. Εκείνο όμως που με παραλύει, είναι η παιδοφιλία. Ελπίζω να βγάλω πέρα τη συνέντευξη, σας λέω ότι είμαι πολύ ταραγμένη".

"Θεωρώ ότι επειδή είμαστε φάρος, είναι πολύ καλό που έχει πέσει πάνω μας όλο αυτό, γιατί υπάρχει σε όλα τα επαγγέλματα."

"Είχα ακούσει κάποιες φήμες, αλλά δεν μπορούσα να τις πιστέψω. Δεν είμαι άνθρωπος που πιστεύω εύκολα κάτι. Παρόλα αυτά αυτές οι φήμες με βοήθησαν να είμαι πιο επιφυλακτική από κάποιους ανθρώπους"

Λίγο αργότερα, όταν ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε την ηθοποιό αν έχει βιώσει παρόμοιο περιστατικό παρενόχλησης ή ψυχολογικής βίας, η Μπέσυ Μάλφα απάντησε:

"Η απάντηση είναι: όχι, ναι, δεν ξέρω, δεν θυμάμαι, δεν ξέρω αν είμαι έτοιμη να σου το πω, να στο πω αύριο, μπορεί να το πάρω στον τάφο μου. Δεν είναι αυτό το θέμα, το θέμα είναι αυτοί που βρήκαν τη δύναμη να μιλήσουν".

Στο σημείο αυτό η ηθοποιός κατέρρευσε και χρειάστηκε να περάσουν αρκετά δευτερόλεπτα ώστε να μπορέσει να συνεχίσει.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα.

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω