Θεσσαλονίκη: Που θα πραγματοποιούνται σήμερα rapid test

THESSCITY 23.2.2021 | 07:15 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Θεσσαλονίκη: Που θα πραγματοποιούνται σήμερα rapid test

THESSNEWS-DESK

Συνεχίζονται τα rapid tests σε δήμους της Θεσσαλονίκης. Δείτε που θα βρίσκονται σήμερα κλιμάκια του ΕΟΔΥ.

Ειδικότερα δωρεάν τεστ για τον κορωνοϊό θα πραγματοποιούνται στους δήμους Πυλαίας-Χορτιάτη, Θέρμης και Αμπελοκήπων-Μενεμένης.  Παράλληλα θα συνεχίσουν για δεύτερη μέρατα τεστ στο δήμο Κορδελιού-Ευόσμου.

Στον δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη οι έλεγχοι ανίχνευσης κορωνοϊού που απευθύνονται προς όλους τους πολίτες, εντελώς δωρεάν, θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες μέρες:

• την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου στην Πυλαία, επί της οδού Κύπρου (έναντι Ελαιορέματος) και

• την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου στο Πανόραμα, επί της οδού Ηπείρου 19 (κάτω από το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής)

 

Οι έλεγχοι θα γίνονται από τις 10 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι. 

Να σημειωθεί ότι σε rapid tests θα υποβάλλονται ΜΟΝΟ οι πολίτες που προσέρχονται με αυτοκίνητο ή άλλο όχημα (ποδήλατο, μηχανή κ.λπ.).  Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να έχουν μαζί τους Αστυνομική Ταυτότητα και να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους. Για  τη μετακίνηση τους μπορούν να στείλουν τον αριθμό 1 στο 13033, ενώ  θα τους ζητηθεί  αριθμός κινητού τηλεφώνου για την αποστολή του αποτελέσματος του τεστ.

 

Τεστ στην Καρδία

Παράλληλα, σήμερα Τρίτη 23 Φεβρουαρίου ο ΕΟΔΥ θα πραγματοποιήσει δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test), μέσα από το αυτοκίνητο (drive through), στην κεντρική πλατεία της Καρδίας. Οι έλεγχοι θα γίνουν από τις 10 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι.

Όσοι επιθυμούν να κάνουν rapid test θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα και να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους. Το αποτέλεσμα του τεστ γνωστοποιείται μόνον σε αυτόν που το έκανε, μέσω sms στην περίπτωση που είναι αρνητικό ή μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας στην περίπτωση που είναι θετικό.

 

Rapid test στο δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης

Δωρεάν rapid test θα πραγματοποιηθούν και στο δήμο Αμπελοκήπων- Μενεμένης.

Νέα drive through rapid test μέσα από το αυτοκίνητο σήμερα Τρίτη 23 Φεβρουαρίου από τις 10π.μ. έως 3μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων «Κωνσταντίνος Καραμανλής» (Λεωφ. 28ης Οκτωβρίου 157, Αμπελόκηποι).

 Υπενθυμίζουμε για ακόμη μία φορά ότι οι πολίτες που θα προσέλθουν για την εξέταση θα πρέπει να δηλώσουν απαραίτητα το ΑΜΚΑ τους και τον αριθμό κινητού τηλεφώνου τους (η ενημέρωση θα γίνει με σχετικό μήνυμα που θα σταλεί στο κινητό του πολίτη που εξετάσθηκε).

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω