Τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 23 Φεβρουαρίου: Δώστε Σημασία Σε Φαινομενικές Συμπτώσεις

THESSLIFE 23.2.2021 | 06:00 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 23 Φεβρουαρίου: Δώστε Σημασία Σε Φαινομενικές Συμπτώσεις

THESSNEWS-DESK

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα και τι πρέπει να προσέξουμε σύμφωνα με το ζώδιο μας;

Η καθημερινή ζωδιακή πρόβλεψη σύμφωνα με το astro-live.gr.

 

Κριός

Μειώστε την έντασή σας και ακολουθήστε τη ροή των πραγμάτων, αγαπητοί Κριοί! Μια αρμονική συνάντηση της Σελήνης με τον Ποσειδώνα σε ευαίσθητα ύδατα, θα αποτελέσει ώθηση για να εκφραστείτε.

Σας είναι εύκολο να εκφράζετε την προσωπική οπτική σας για τα πράγματα, γι’ αυτό συχνά θέλετε να επεμβαίνετε και να ορίζετε την «κυκλοφορία». Αλλά τώρα μπορείτε να ανακαλύψετε τι θα συμβεί, αν κάνετε πίσω και απλώς παρατηρήσετε πώς αντιδρούν οι άλλοι… Θα εκπλαγείτε ευχάριστα!

 

Ταύρος

Μην διστάσετε να ζητήσετε βοήθεια από τους ανθρώπους γύρω σας, αγαπητοί Ταύροι!

Μπορεί να νομίζετε ότι κάτι τέτοιο δείχνει αδυναμία ή είναι αντιεπαγγελματικό. Αλλά οι φίλοι και συνεργάτες θα σας σεβαστούν περισσότερο, επειδή συνειδητοποιείτε τα ανθρώπινα όριά σας.

Μια σύμπραξη των ευαίσθητων Σελήνη και Ποσειδώνα, μπορεί να αποτελέσει και την ευκαιρία να ενδυναμώσετε μια σχέση… Άρα τολμήστε να δείξετε την ευάλωτη πλευρά σας!

 

Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, μην περιμένετε να πάρετε μια θέση ευθύνης ή να κληθείτε για μια ανταλλαγή ιδεών… Πολλοί δεν μπορούν να ακολουθήσουν τη δική σας ταχύτατη σκέψη – αλλά εσείς θα νιώσετε ενστικτωδώς ποιο «γωνιακό γραφείο» σας καλεί! Σε αυτό θα συμβάλλει και η συνάντηση της Σελήνης με τον Ποσειδώνα, που φορτίζει τη διαίσθησή σας. Χωρίς να παραμερίσετε κανέναν, επιδείξτε στους κατάλληλους ανθρώπους ότι έχετε τα προσόντα για να ενταχθείτε στην ομάδα τους!

 

Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, είστε έτοιμοι για εκτόξευση! Η ευαίσθητη Σελήνη που σας κυβερνά, βρίσκεται στα εδάφη σας και ευθυγραμμίζεται με τον Ποσειδώνα στην οραματιστική γωνιά σας. Με την έμπνευση που θα σας κατακλύσει, μπορείτε να «δείτε» το μέλλον που θέλετε να προσελκύσετε. Κατασταλάξτε τώρα στα πραγματικά σας ζητούμενα, ξεπεράστε τις όποιες περιοριστικές πεποιθήσεις σας. Επειδή μπορεί εύκολα να αποσπάται η προσοχή σας, κλείστε όλες τις διαδικτυακές εφαρμογές μέχρι να ολοκληρώσετε τον προγραμματισμό σας!

 

Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, ετοιμαστείτε για μια από τις πλέον ονειρικές και συναισθητικές φάσεις σας για όλο τον μήνα! Μην αρχίστε καν να ασχολείστε με οτιδήποτε απαιτεί οριζόντια σκέψη και ανάλυση. Μια ευθυγράμμιση της Σελήνης με τον Ποσειδώνα, φωταγωγεί στους τομείς σας της ιδιωτικότητας και του μυστικισμού. Δώστε σημασία σε φαινομενικές συμπτώσεις, μπορεί να αποτελούν καρμικές παραινέσεις. Όλα αξίζουν να τα διερευνήσετε περισσότερο, γιατί αυτή η σύμπραξη μπορεί να υλοποιήσει όσα θα οραματιστείτε!

 

Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, κάποιες συνέργειες αρχίζουν ανέλπιστα από μια διαίσθηση! Αυτό μπορεί να βιώσετε, χάρη στη σύμπραξη της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στον τομέα σας των ανθρώπων. Δεν αποκλείεται να βιώσετε μια πρωτόγνωρη εμπειρία, αυτή που αποκαλούν «έκτη αίσθηση». Αναζητήστε τα κοινά σας σημεία με το εν λόγω άτομο, ακούγοντας μόνο όσα νιώθετε… Θα σας εντυπωσιάσει το αποτέλεσμα μιας τέτοιας επαφής!

 

Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, μην αποθαρρύνεστε αν έχει μειωθεί η δημιουργικότητά σας τελευταία! Μια εναρμόνιση της Σελήνης με τον Ποσειδώνα, αφυπνίζει τον τομέα σας της καριέρας. Μπορείτε να βάλετε πιο ψηλά τον πήχη, θέτοντας κάποιους φιλόδοξους νέους στόχους. Θα λάβετε την απαραίτητη ώθηση για να τους υλοποιήσετε, τόσο για όσα θέλετε να «λάβετε» αλλά και για όσα θέλετε να προσφέρετε!

 

Σκορπιός

Το πάθος σας καταρρίπτει κάθε όριο, αγαπητοί Σκορπιοί! Μόνο προσέξτε να μην σας παρασύρει αυτή η ιδιαίτερα ρομαντική ατμόσφαιρα: Ο ευαίσθητος Ποσειδώνας στον 5ο Οίκο σας της αγάπης, ευθυγραμμίζεται με τη Σελήνη στον τομέα σας της περιπλάνησης. Αν είστε αδέσμευτοι, είναι η ιδανική στιγμή να βγάλετε στην επιφάνεια την τέχνη σας στη σαγήνη. Αν είστε δεσμευμένοι, μπορεί και να μην θελήσετε καν να βγείτε από το σπίτι με το ταίρι σας!

 

Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, ακολουθήστε την παρόρμησή σας να περάσετε περισσότερο χρόνο στο σπίτι! Η διάθεσή σας δεν αφορά την έρευνα των οριζόντων ή τα όνειρα για μελλοντικά ταξίδια… Η ευθυγράμμιση της Σελήνης με τον Ποσειδώνα, θα σας εμπνεύσει να αποζητήσετε τη θαλπωρή – μόνοι ή με ιδιαίτερη παρέα. Αυτά τα συναισθήματα μπορεί να εκπλήξουν κι εσάς τους ίδιους. Αλλά γρήγορα θα προσαρμοστείτε και θα τα απολαύσετε!

 

Αιγόκερως

Δώστε μία ακόμη ευκαιρία σε μια συνέργειά σας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Αν και δεν είστε γνωστοί για την ανοχή ή την ευαισθησία σας, μπορείτε να αναγνωρίσετε ποιοι προσπαθούν πραγματικά να σας προσεγγίσουν. Με τη Σελήνη και τον Ποσειδώνα να συναντώνται στον επικοινωνιακό σας τομέα, γίνεστε πιο χαλαροί και δεκτικοί. Αξιοποιήστε την ατμόσφαιρα που σας κάνει λιγότερο τυπικούς, πείτε ειλικρινά τις προσδοκίες σας και θα δείτε να τους τονώνετε την αυτοπεποίθηση!

 

Υδροχόος

Βάλτε σε τάξη τους προσωπικούς σας χώρους, αγαπητοί Υδροχόοι! Η ευαίσθητη Σελήνη βρίσκεται στον 6ο Οίκο σας της οργάνωσης και διεγείρει την ανάγκη σας για ξεκαθαρίσματα. Καιρός να απαλλαγείτε από την άχρηστη χαρτούρα που έχει μαζευτεί, όπως και όσα πλέον δεν έχουν καμία χρησιμότητα. Αυτή η τακτοποίηση θα κάνει και τη σκέψη σας πιο αποδοτική. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε, είναι να μην παρασυρθείτε και πετάξετε ακόμα και χρήσιμα πράγματα ή υλικά!

 

Ιχθύες

Η γκάμα των συναισθημάτων σας διευρύνεται, αγαπητοί Ιχθύες! Ο Ποσειδώνας που σας κυβερνά, συμπράττει με τη Σελήνη από τον 5ο Οίκο σας του πάθους. Οι αδέσμευτοι θα έχετε απανωτά κεντρίσματα, οι δεσμευμένοι μπορεί να σκεφτείτε να κάνετε το επόμενο βήμα στη σχέση σας. Απολαύστε αυτή τη διεγερτική ατμόσφαιρα, αρκεί να συνειδητοποιείτε ότι πρόκειται για «υπερδιέγερση»… Δεν θέλετε να ανακαλύψετε ότι δεν ήταν χρυσός, κάτι που έλαμπε στα μάτια σας!

 

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω