Νέα καταγγελία από γνωστή ηθοποιό για τον Γιώργο Κιμούλη: «Έτρεμα, δεν μπόρεσα να ψελλίσω ποτέ τίποτα» (video)

PEOPLE 22.2.2021 | 14:00 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Νέα καταγγελία από γνωστή ηθοποιό για τον Γιώργο Κιμούλη: «Έτρεμα, δεν μπόρεσα να ψελλίσω ποτέ τίποτα» (video)

THESSNEWS-DESK

Συνεχίζουν να ανοίγουν τα στόματα στο χώρο του θεάματος και να καταγγέλουν περιστατικά που έχουν βιώσει είτε σεξουαλικής παρενόχλησης είτε λεκτικής βίας. 

Η γνωστή ηθοποιός  Δώρα Χρυσικού βρέθηκε καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή του MEGA και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην συνεργασία της με τον γνωστό ηθοποιό Γιώργο Κιμούλη. 

"Εγώ τον Γιώργο Κιμούλη τον έτρεμα. Είχε μία επιβολή πάνω μας για όλους αυτούς τους λόγους… Εμένα ήταν το όνειρο της ζωής μου να παίξω με τον Γιώργο. Θεωρούσα πολύ μεγάλη τιμή το ότι ήμουν σε αυτόν τον θίασο, ότι θα είχα έναν ρόλο δίπλα του, ότι θα μπορούσα να μαθητεύσω στο πλευρό του…", εξομολογήθηκε η Δώρα Χρυσικού και συνέχισε:

«Δεν υπάρχει αντικειμενικότητα τέτοιου τύπου στα πράγματα. Βλέπεις ότι ξεκινά μια δουλειά με τις καλύτερες προδιαγραφές, με έναν εξαιρετικό θίασο, με ένα υπέροχο έργο και ξαφνικά συμβαίνουν πράγματα ανάμεσα σε τέσσερις ανθρώπους που λες γιατί; Δεν υπάρχει κανένας λόγος για όλα αυτό, δεν υπάρχει κανένας λόγος να συμβαίνει».

«Εγώ δεν μπόρεσα να ψελλίσω ποτέ τίποτα, ακόμα και όταν η ίδια υπέστην το bullying. Αν δεν ήταν η Ζέτα Δούκα να απορροφήσει πολλά από τα σκάγια και την οργή του, πιστεύω ότι εγώ θα ήμουν σε πολύ πιο δεινή θέση από αυτή που ήμουν. Κι εγώ πήγαινα κλαμένη στο θέατρο κι εγώ γύρναγα κλαμένη από το θέατρο κι εγώ είχα ένα τεράστιο γιατί», ανέφερε η Δώρα Χρυσικού.

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω