Άριελ Κωνσταντινίδη: Νεαρός ηθοποιός μου είχε εμπιστευτεί την εμπειρία του με τον Λιγνάδη (video)

PEOPLE 22.2.2021 | 14:42 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Άριελ Κωνσταντινίδη: Νεαρός ηθοποιός μου είχε εμπιστευτεί την εμπειρία του με τον Λιγνάδη (video)

THESSNEWS-DESK

Για ακόμα μία συγκλονίζει με τα λεγόμενά της η γνωστή ηθοποιός Άριελ Κωνσταντινίδη η οποία αναφέρεται στις σεξουαλικές παρενοχλήσεις που βίωσε όσο ακόμα ήταν παιδί και έφηβη. 

Ωστόσο, η ίδια, μιλώντας στην εκπομπή "Ευτυχείτε" ανέφερε πως νεαρός της είχε εμπιστευτεί την εμπειρία του με τον Δημήτρη Λιγνάδη. 

Είμαι στο παιδικό θέατρο από τεσσάρων χρόνων. Πάντα έλεγα και ήθελα να δείχνω μεγάλη, άρα η δύναμη και η ψυχραιμία περίσσευε. Το είπα στον Στέφανο Ληναίο και με τρόμαξε το τράνταγμα που με έφερε στο πρόσωπό του και με φίλησε. Και τότε εκείνος απομακρύνθηκε από το θέατρο», είπε αρχικά η Άριελ Κωνσταντινίδη.

Και συνέχισε: «Έπειτα στην παράσταση “Εβίτα” συνέβη το ίδιο, αλλά τότε δεν το είπα. Ήταν μια παρόμοια κατάσταση. Πάλι είχα αυτό το τράβηγμα. Ήταν ένα πεταχτό φιλί. Ο πόνος στα μάγουλά μου είναι στη μνήμη μου. Πέρασαν χρόνια και αυτός ο άνθρωπος ήρθε να συνεργαστούμε σε μία παράσταση, αλλά επειδή εκεί υπήρχαν παιδιά το είπα. Και δεν συνεργαστήκαμε τελικά».

 

Η υπόθεση Λιγνάδη

Ενώ, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Παλαιότερα υπήρχε η νοοτροπία ότι τίποτα δεν είναι πολύ σοβαρό. Επειδή ήμουν σε αυτόν τον χώρο από μικρή, πολλές φορές γονείς ξυλοκοπούσαν τα παιδιά για να δείξουν το ταλέντο τους. Είναι ένας χώρος επαγγελματιών. Κάποιοι γονείς ασκούσαν βία για να είναι τα παιδιά τους ήσυχα στα φώτα της δημοσιότητας. Γι’ αυτό μιλώ για παλαιότερα μυαλά και νοοτροπίες. Το μεγάλο απόστημα είναι η νοοτροπία που πρέπει να αλλάξει».

Για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη που κατηγορείται για κατά συρροή βιασμούς είπε: «Δεν γνωρίζω προσωπικά τον Δημήτρη Λιγνάδη ή τον πατέρα του. Είχα ακούσει όμως μια ιστορία στα 23 μου χρόνια από έναν νεαρό συνάδελφό μου ηθοποιό. Ήταν  η ιστορία που μου είχε εμπιστευτεί από τότε που είναι έφηβος. Μάλιστα μετά την παράσταση βγαίναμε για καφέ στην Αθήνα και φοβόταν μην τον συναντήσει κάπου.

Εγώ ήμουν 23ων χρόνων και δεν πήγαινε το μυαλό μου σε παιδοφιλία. Πιο πολύ πήγαινε το μυαλό μου σε κάτι ρομαντικό και ερωτικό. Το παρουσίαζε σαν έναν έρωτα που τον καταπίεζε και τον παραβίασε τελικώς. Δεν ήμασταν τότε συνειδητοποιημένοι τότε. Δεν καταλάβαινα το μέγεθος της κατάστασης.  Όταν είχαν γίνει όλα αυτά ο συνάδελφός μου ήταν ανήλικος».

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω