Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Ευόσμου στο ΡΘ: Θέατρο του παραλόγου – Η μια μεριά του δρόμου έχει lockdown και η άλλη όχι

ΡΕΠΟΡΤΑΖ 22.2.2021 | 09:59 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Ευόσμου στο ΡΘ: Θέατρο του παραλόγου – Η μια μεριά του δρόμου έχει lockdown και η άλλη όχι

ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Έντονες είναι οι διαμαρτυρίες των κατοίκων και των φορέων στον δήμο Κορδελιού – Ευόσμου για το σκληρότερο lockdown που έχει επιβληθεί στην περιοχή.

Μιλώντας στο Ράδιο Θεσσαλονίκη και στους Στέφανο Διαμαντόπουλο και Χρήστο Νικολαΐδη ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ευόσμου Κώστας Βασιλειάδης δήλωσε πως «θεωρούμε πως ζούμε το θέατρο του παραλόγου. Έχουμε τον δεύτερο μεγαλύτερο δήμο στη Β. Ελλάδα όπου ζούμε περίπου 3.000 επιχειρήσεις. Αυτή τη στιγμή έχουμε κεντρικούς άξονες όπως η Καραολή και Δημητρίου όπου στην αριστερή πλευρά του δρόμου οι επιχειρήσεις είναι κλειστές και η δεξιά πλευρά είναι ανοιχτή. Είναι τα όρια του δήμου Παύλου Μελά και Κορδελιού – Ευόσμου. Η μία μεριά έχει lockdown και η άλλη δεν έχει».

«Δεν μπορούν να εφαρμοστούν τέτοια lockdown σε μεγάλα αστικά κέντρα. Έχουν μετακινηθεί οι καταναλωτές προς όμορους δήμους και πάνε 100 και 200 μέτρα για να πάνε σε άλλες αγορές σε Ηλιούπολη και Αμπελόκηπους οπότε ως επιχειρήσεις αντιμετωπίζουμε μείωση τζίρου και τον αθέμιτο ανταγωνισμό» τόνισε.

«Έχουμε πάρει μια πρωτοβουλία να κάνουμε μια σύσκεψη την Πέμπτη για να συζητήσουμε πως θα στηριχθούν έκτακτα οικονομικά οι επιχειρήσεις του δήμου μας», σημείωσε.

Αναφορικά με τις διαμαρτυρίες που έγιναν στον δήμο το Σαββατοκύριακο αλλά και την διαμαρτυρία που αναμένεται να γίνει σήμερα ο κ.  Βασιλειάδης είπε πως «είμαστε κατά οποιαδήποτε συνάθροισης δεν πρέπει να γίνονται τέτοια πράγματα (διαμαρτυρίες συγκεντρώσεις) δεν συμφωνούμε (με το lockdown) αλλά τους νόμους του κράτους τους τηρούμε».

 

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: ΔΗΜΟΣ Κορδελιού - Ευόσμου στο facebook

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω