Στ. Καλαφάτης στο ΡΘ: Προχωράνε μεγάλα έργα της Θεσσαλονίκης (audio)

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ 20.2.2021 | 15:12 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Στ. Καλαφάτης στο ΡΘ: Προχωράνε μεγάλα έργα της Θεσσαλονίκης (audio)

ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Εφ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε στο Ράδιο Θεσσαλονίκη, ο υφυπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας Θράκης Σταυρός Καλαφάτης.

«Η επόμενη μέρα είναι σημαντική. Όλη η Βόρεια Ελλάδα Εξαρτάται από τους τουρίστες που έρχονται οδικώς. Το έχω συζητήσει με τον αρμόδιο υπουργό Τουρισμού και όταν είμαστε κατασταλαγμένοι θα υπάρχει και η αντίστοιχη ενημέρωση για το ζήτημα», σημείωσε ο κ. Καλαφάτης

Μίλησε για τα μεγάλα έργα της Θεσσαλονίκης, ένα από αυτά και το μετρό. «Υπάρχει η δέσμευση το μετρό να επεκταθεί στα δυτικά της πόλης. Αυτό θα γίνει», σημείωσε ο κ. Καλαφάτης. Για στρατόπεδο Παύλου Μελά, ανέφερε πως μπήκε στην τελική ευθεία των υπογραφών για το ειδικό χωρικό σχέδιο και για το νέο γήπεδο της Τούμπας, πως προχωράει απολύτως μέσα στις προθεσμίες.

 

«Θέματα αναπτυξιακά και επενδύσεων ταιριάζουν στο μεταρρυθμιστικό προφίλ της κυβέρνησης»

«Βασικός ρόλος δικός μου στα μεγάλα έργα υποδομής είναι υποστηρικτικός, να επισημαίνω κάποια κωλυσιεργία και να προσπαθήσω να επιταχύνω τις διαδικασίες», τόνισε ο κ. Καλαφάτης. Πρόσθεσε πως «δεν υπάρχουν κονδύλια στο Υπουργείο Μακεδονία-Θράκης υπάρχει  όμως μια πολιτική νομιμοποίηση, που σου δίνει τη δυνατότητα να επικοινωνείς απευθείας με όλους τους εκλεκτούς συναδέλφους ώστε να προωθούνται πράγματα».

Σχετικά με τον εμπρηστικό μηχανισμό ο οποίος τοποθετήθηκε το βράδυ της Παρασκευή έξω από το ΥΜΑΘ, δήλωσε με έμφαση πως «η κυβέρνηση δεν απειλείται, δεν φοβάται, και δεν εκβιάζεται».

 

Ακούστε την συνέντευξη 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω