Τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 20 Φεβρουαρίου: Ευχάριστες Εξελίξεις Σας Προσεγγίζουν

THESSLIFE 20.2.2021 | 08:00 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 20 Φεβρουαρίου: Ευχάριστες Εξελίξεις Σας Προσεγγίζουν

THESSNEWS-DESK

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα και τι πρέπει να προσέξουμε σύμφωνα με το ζώδιο μας;

Η καθημερινή ζωδιακή πρόβλεψη σύμφωνα με το astro-live.gr.

 

Κριός

Αγαπητοί Κριοί, μην αφήνετε το ηθικό σας να πέφτει και να κυριαρχεί το χάος γύρω σας! Μια τέτοια ατμόσφαιρα θα θολώσει την κρίση σας και δύσκολα θα αποφύγετε συγκρούσεις με τα άτομα στο περιβάλλον σας.

Το πλανητικό σκηνικό θα σας παράσχει τις ευκαιρίες και τον χρόνο που χρειάζεστε, για να βάλετε τις σκέψεις σας σε σειρά. Προς το παρόν αποφύγετε τις βιαστικές και απερίσκεπτες κινήσεις. Να έχετε το κεφάλι ψηλά και να κάνετε θετικές σκέψεις!

 

Ταύρος

Πολλές ευχάριστες εκπλήξεις θα ανορθώσουν κατακόρυφα τη διάθεσή σας, αγαπητοί Ταύροι!

Με τόση ενέργεια και αποφασιστικότητα, μπορείτε να σημειώσετε αρκετή πρόοδο σε αλλαγές που σκέπτεστε εδώ και καιρό. Να ξέρετε ότι θα είναι πολλά τα δικά σας άτομα που θα σταθούν στο πλάι σας, προκειμένου να διατηρήσετε ένα ευχάριστο και αρμονικό κλίμα στο περιβάλλον σας.

Είναι καιρός να χαλαρώσετε λίγο και να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας!

 

Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, η σκέψη σας αποκτά απίστευτη διαύγεια! Είναι καιρός να δείτε πολλά πράγματα με εντελώς διαφορετική οπτική, να συνειδητοποιήσετε τι έχετε κρίνει λανθασμένα και ίσως να έχετε κάνει δυσμενείς επιλογές. Μην σας πιάσει πανικός, γιατί ποτέ δεν είναι αργά να γίνουν διορθωτικές κινήσεις. Με εστίαση στους στόχους σας, θα επανέλθετε στην πορεία που θα υλοποιήσει όσα λαχταράτε!

 

Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, παραμείνετε σε επαγρύπνηση με τα μάτια σας ανοικτά διάπλατα! Έχετε φορτώσει υπερβολικά το μυαλό σας τον τελευταίο καιρό, εξαιτίας του άγχους που νιώθετε. Για να μην ξεπεράσετε τα όρια των πνευματικών και σωματικών σας αντοχών, πρέπει να ξεκουραστείτε. Έτσι θα ξεκαθαρίσετε τις σκέψεις σας για όσα θέλετε να διεκπεραιώσετε. Μην χάσετε καμία από τις ευκαιρίες που σας προσεγγίζουν!

 

Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, τα άστρα σας συμβουλεύουν να κάνετε μια ενδοσκόπηση αυτές τις μέρες! Πρέπει να αφήσετε τα πράγματα να προχωρήσουν αυτόνομα για λίγο, προκειμένου εσείς να εστιάσετε στην αξιολόγηση των καταστάσεων. Έτσι θα καταφέρετε να προσαρμοστείτε στις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται γύρω σας. Αποφύγετε τη δραματοποίηση των θεμάτων σας, όπως και κάθε είδους υπερβολικές συμπεριφορές και αντιδράσεις!

 

Παρθένος

Ευχάριστες εξελίξεις σας προσεγγίζουν, αγαπητοί Παρθένοι! Αυτές θα ανορθώσουν την ενέργεια και την αισιοδοξία σας, για να κοιτάξετε την όμορφη πλευρά της ζωής. Με τα άστρα στο πλευρό σας, μην διστάσετε να απελευθερωθείτε από όσα δεν σας εξυπηρετούν πλέον… Οι αλλαγές που θα κάνετε θα βελτιώσουν την καθημερινότητά σας, για να πάτε πιο κοντά στην υλοποίηση των στόχων σας!

 

Ζυγός

Παραμείνετε σε επαγρύπνηση, αγαπητοί Ζυγοί! Πρόκειται να βιώσετε κάποιες σπουδαίες εξελίξεις που προσεγγίζουν με ταχύ ρυθμό… Γι’ αυτό θα χρειαστείτε καλύτερη οργάνωση και τα πόδια σας γερά στηριγμένα στον ρεαλισμό. Μην εμπιστεύεστε κανένας αβλεπί, ακόμα κι αν δηλώνει ότι θέλει να σας βοηθήσει… Κάποιοι έχουν απώτερες προθέσεις και ίσως να μην τους καταλάβετε αμέσως. Όταν αρχίσει να απομακρύνεται αυτή η ένταση, θα νιώσετε ότι μπαίνετε σε πιο αίσια πορεία!

 

Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, είναι καιρός να αντιληφθείτε πόσες ευκαιρίες έχετε αφήσει ανεκμετάλλευτες! Πρέπει πλέον να αλλάξετε τη ροή της καθημερινότητάς σας, να επαναφέρετε την ισορροπία στη σκέψη σας και θα γίνετε πιο αισιόδοξοι για το μέλλον. Μόνο όταν συμφιλιωθείτε με τον εαυτό σας και απαγκιστρωθείτε από εξωγενή προβλήματα, θα είστε σε θέση να προχωρήσετε στην υλοποίηση των στόχων σας!

 

Τοξότης

Έχει φτάσει η στιγμή να απαρνηθείτε τις ξεπερασμένες μεθόδους σας, αγαπητοί Τοξότες! Πολλά θέματά σας θα επιλυθούν μόλις αλλάξετε τακτική. Οι καταστάσεις εξελίσσονται με πιο απαιτητικούς ρυθμούς απ’ όσο αναμένατε, γι’ αυτό πρέπει να οργανωθείτε καλύτερα. Μόνο έτσι θα καταφέρετε να ανταποκριθείτε στις προκλήσεις της περιόδου και να χαράξετε την καινούργια πορεία σας προς την επιτυχία!

 

Αιγόκερως

Τα άστρα σας είναι στο πλευρό σας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Έχετε τον απαραίτητο δυναμισμό και την αισιοδοξία για να βάλετε σε σειρά όλες τις υποχρεώσεις σας. Ανατρέψτε όσες πρακτικές δεν έχουν αποτέλεσμα, αποβάλετε κάθε πρόβλημα που φαντάζει βαλτωμένο. Αν βελτιώσετε εσείς την οπτική σας, θα φτάσετε στην ισορροπία και ηρεμία που χρειάζεστε για να ασχοληθείτε με τους στόχους σας και μόνο!

 

Υδροχόος

Οι εξελίξεις σας προσεγγίζουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα, αγαπητοί Υδροχόοι! Το πρόγραμμά σας είναι φορτωμένο με υποχρεώσεις και εκκρεμότητες, γι’ αυτό πρέπει να πάρετε πολύ γρήγορες αποφάσεις. Αξιοποιήστε την ενέργεια και τον δυναμισμό σας για να αντεπεξέλθετε, αντί να χάνετε τον έλεγχο των αντιδράσεών σας… Χαμηλώστε τον τόνο της φωνής σας και ακούστε τους δικούς σας ανθρώπους που ζητούν στήριξη ή τις συμβουλές σας. Όσο πιεσμένοι κι αν είστε, αυτή η προσφορά θα σας ηρεμήσει!

 

Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, η ατμόσφαιρα ευνοεί τις παρεξηγήσεις, τις διαφωνίες και τις προστριβές! Πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με τα λόγια σας, να κρατήσετε διακριτική στάση έναντι των εξελίξεων και των συζητήσεων που θα μετάσχετε. Έτσι θα ελαχιστοποιήσετε την πιθανότητα εντάσεων. Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που θα προκύψουν για σημαντικές επαφές, που θα βελτιώσουν την πορεία σας προς το μέλλον!

 

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω