Τσανακλίδου για Μενδώνη:  Μοχθηρή γυναίκα - Συγκάλυπτε τον Λιγνάδη - Μας κοροϊδεύει (audio)

THESS_APP 19.2.2021 | 18:40 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Τσανακλίδου για Μενδώνη: Μοχθηρή γυναίκα - Συγκάλυπτε τον Λιγνάδη - Μας κοροϊδεύει (audio)

THESSNEWS-DESK

Στην εκπομπή "Εφαρμογή Θεσσαλονίκη",  το ζωντανό ραδιοφωνικό περιοδικό του Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5 fm και στον Κωνσταντίνο Τσακίρη μίλησε η Τάνια Τσανακλίδου σχολιάζοντας όσα είπε στην συνέντευξη τύπου η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη.


«Περίμενα να ακούσω την παραίτηση της υπουργού πολιτισμού αντ’ αυτού έχω μείνει Εμβρόντητη από τον κυνισμό τον αμοραλισμό και την γελοιότητα αυτής της μοχθηρής γυναίκας» ανέφερε αρχικά η κ. Τσανακλίδου.


«Περίμενα μία συνέντευξη τύπου που θα εξηγούσε τους περίφημους λόγους που τοποθέτησαν το Λιγνάδη στο Εθνικό και μια αξιοπρεπή παραίτηση που θα άρμοζε στο θεσμικό τους ρόλο» πρόσθεσε.


«Η κα Μενδώνη συγκάλυπτε το Λιγνάδη και κατακεραύνωνε όσους αποκάλυπταν τις φρικιαστικές του πράξεις χρεώνοντας τους πολιτική σκοπιμότητα» τόνισε εξοργισμένη με όσα άκουσε στην συνέντευξη τύπου.


« Αυτό που συμβαίνει είναι ελεεινό κάποιον άλλο καλύπτει πάνω από αυτήν η κυρία Μενδώνη. Η υπουργός μας κοροϊδεύει μπροστά στα μάτια μας, μας εμπαίζει. Πόσα σκουλήκια πάτησαν στα όνειρα των παιδιών τάζοντας τους πράγματα για να ασκήσουν πάνω τους τις άθλιες ορέξεις τους» σημείωσε μεταξύ άλλων στην συνέχεια η κ. Τσανακλίδου.


Ακούστε το σχετικό απόσπασμα της εκπομπής

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω