Το PEUGEOT e-208 καλύτερο ηλεκτρικό αυτοκίνητο για εταιρική χρήση!

AUTO-MOTO 18.2.2021 | 08:00 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Το PEUGEOT e-208 καλύτερο ηλεκτρικό αυτοκίνητο για εταιρική χρήση!

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΤΖΕΡΤΖΕΒΕΛΗΣ || [email protected]

Το PEUGEOT e-208 κέρδισε το πρώτο βραβείο στην κατηγορία «Ηλεκτρικό Εταιρικό Αυτοκίνητο» στα «Επιχειρηματικά Βραβεία 2021» που πραγματοποιήθηκαν για 6η διαδοχική χρονιά στο Παρίσι με πρωτοβουλία του περιοδικού «Kilomètres Entreprise».

 

9 βραβεία συνολικά απονεμήθηκαν από μία επιτροπή 14 δημοσιογράφων, η οποία αξιολόγησε 79 νέα αυτοκίνητα με κριτήριο την εταιρική τους χρήση.

Στην κατηγορία «ηλεκτρικό αυτοκίνητο εταιρικής χρήσης» για το 2021, το PEUGEOT e-208 κέρδισε το πρώτο βραβείο μεταξύ 11 ανταγωνιστών. Το PEUGEOT 208 έχει ήδη αποσπάσει 26 βραβεία από το λανσάρισμά του, συμπεριλαμβανομένου και του κορυφαίου βραβείου του ευρωπαϊκού «Αυτοκινήτου της Χρονιάς».

Το νέο  PEUGEOT 208  αποτελεί ένα συνονθύλευμα του τελευταίου στιλιστικού κώδικα της μάρκας με τον καινοτόμο 3D πίνακα οργάνων PEUGEOT i-Cockpit®, της ασφάλειας και της απαράμιλλης αισθητικής.

Παράλληλα, το μοντέλο προσφέρει τη δύναμη της επιλογής στον οδηγό, καθώς διατίθεται με τρείς κινητήρες: βενζίνης, πετρελαίου ή αμιγώς ηλεκτρικό.

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω