«Γλυκές Αλχημείες» με συνταγές αφιερωμένες στον Άγιο Βαλεντίνο

ΓΕΥΣΗ 9.2.2021 | 23:25 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

«Γλυκές Αλχημείες» με συνταγές αφιερωμένες στον Άγιο Βαλεντίνο

THESSNEWS-DESK

Αυτό το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου στις 20.00 οι «Γλυκές Αλχημείες» με τον Στέλιο Παρλιάρο είναι αφιερωμένες στον έρωτα και στον Άγιο Βαλεντίνο.

 

Ο έρωτας εμπνέει, δημιουργεί, εξελίσσει. Τρεις συνταγές έχουν ως αφετηρία τους ιστορίες αγάπης σε ένα επεισόδιο αφιερωμένο στον έρωτα!

Στην αρχή ο Στέλιος Παρλιάρος παρουσιάζει μια γαλλική συνταγή του 18ου αιώνα, με το όνομα “Puits damour”, που δημιουργήθηκε για χάρη μιας πολύ γοητευτικής γυναίκας, έρχεται στο σήμερα μέσα από μια δημιουργική ματιά, προκαλώντας έκρηξη συναισθημάτων με την πρώτη κιόλας μπουκιά.

Το φυστικοβούτυρο, πλούσιο και λαχταριστό, είναι η πρώτη ύλη με την οποία αποφάσισε να πειραματιστεί ο Στέλιος για να δημιουργήσει μια εντυπωσιακή τούρτα που κλέβει τις εντυπώσεις.

Για το τέλος, ο Στέλιος ετοιμάζει ένα πανεύκολο σοκολατάκι με καβουρδισμένα φουντούκια. Ένας μοναδικός τρόπος να δείξει κανείς την αγάπη του και να εντυπωσιάσει, ακόμα και αν δεν έχει ιδέα από ζαχαροπλαστική!

«Γλυκές Αλχημείες», με τον Στέλιο Παρλιάρο το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου στις 20:00 στο OPEN με το πιο ερωτικό επεισόδιο της σεζόν!

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω