Αλ. Τσουβέλας στην «Εφαρμογή Θεσσαλονίκη»:  Έχουμε τον ρατσισμό της καθημερινότητας και της γειτονιάς

THESS_APP 24.1.2021 | 09:40 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Αλ. Τσουβέλας στην «Εφαρμογή Θεσσαλονίκη»: Έχουμε τον ρατσισμό της καθημερινότητας και της γειτονιάς

ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στην εκπομπή «Εφαρμογή Θεσσαλονίκη«, το ζωντανό ραδιοφωνικό περιοδικό του Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5 fm και στον Κωνσταντίνο Τσακίρη μίλησε ο Αλέξανδρος Τσουβέλας.

Κληθείς να σχολιάσει τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας μετά τις αποκαλύψεις Μπεκατώρου σημείωσε πως «βρισκόμαστε σε μια διαδικασία πολύς κόσμος να αρχίζει ανοίγει το στόμα του» αποκαλύπτοντας ότι ευχαρίστησε μέσω προσωπικού μηνύματος την Ολυμπιονίκη ««μπράβο για το θάρρος σου» γιατί δεν είναι καθόλου απλό όταν έχεις οικογένεια και παιδιά να μπεις σε μία τέτοια διαδικασία».

«Θέλω να πω σε όλους αυτούς που πετάνε δηλητήρια, δεν ξέρουν τι πετάει το στόμα τους και το χέρι τους που λένε “τώρα το θυμήθηκε;” Ναι τώρα το θυμήθηκε γιατί ποτέ δεν το ξέχασε και να που άνοιξαν και άλλα στόματα με καθηγητές» πρόσθεσε ο Αλ. Τσουβέλας.

«Δεν βοηθά ούτε η κλειστή κοινωνία,  γιατί και η Θεσσαλονίκη και η Αθήνα ένα χωριό είναι. Έχουμε τον ρατσισμό της καθημερινότητας και της γειτονιάς. “Μη μιλάς θα βρεις τον μπελά σου» γιατί δυστυχώς ο νεοέλληνας μπορεί να φέρει την αστυνομία αν φωνάζει ένα κορίτσι μεσημέρι αλλά για το λόγο που φωνάζει δεν τον ενδιαφέρει» επισημαίνει ο γνωστός κωμικός και παρουσιαστής.

 

Τα φοιτητικά χρόνια στη Θεσσαλονίκη

Ο Αλ. Τσουβέλας θυμήθηκε τα φοιτητικά χρόνια στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης σπουδάζοντας βιβλιοθηκονομία. «Έμενα Ξηροκρήνη, έπαιρνα το  λεωφορείο με τον εισπράκτορα μέσα να πάω στα ΤΕΙ. Μου άρεσε πάρα πολύ η Θεσσαλονίκη και όποτε μπορώ την επισκέπτομαι. Είναι καταπληκτικά τα σάντουιτς με πίτα και γενικά οι άνθρωποι. Έχω ωραίες αναμνήσεις από την Θεσσαλονίκη»

Από την συζήτηση βέβαια δεν θα μπορούσε να λείπει η εκπομπή «TAXI» στον ΑΝΤ1, η διαδικτυακή του παράσταση αλλά και ο κυρ-Αλέκος.

 

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα της εκπομπής

 

 

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω