Μπουτάρης για Παπαγεωργόπουλο: Να μας πει που πήγαν τα λεφτά που υπεξαιρέθηκαν

THESSCITY 23.1.2021 | 15:51 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Μπουτάρης για Παπαγεωργόπουλο: Να μας πει που πήγαν τα λεφτά που υπεξαιρέθηκαν

THESSNEWS-DESK

Απάντηση δίνει ο Γιάννης Μπουτάρης στην επίθεση που εξαπέλυσε ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος εναντίον του.

Ο κ. Παπαγεωργόπουλος, με αφορμή το βιβλίο του κ. Μπουτάρη «Εξήντα χρόνια τρύγος…» στο οποίο ο πρώην δήμαρχος αναφέρεται στις συγγνώμες που ζήτησε στο παρελθόν, τονίζει  πως «ο κ. Ιω. Μπουτάρης ζήτησε συγγνώμη δημοσίως μέσω βιβλίου που εξέδωσε, διότι ως Δήμαρχος προσέβαλε τους Ποντίους αμφισβητώντας την Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού και διότι προσέβαλε τους Βορειοηπειρώτες με αντίστοιχες δηλώσεις και διότι προσέβαλε την Εκκλησία και διότι «εκμεταλλεύθηκε» τους εργαζόμενους στην επιχείρηση του κ.λ.π. Δεν ζήτησε όμως συγγνώμη για το τεράστιο κακό που έκανε στη Θεσσαλονίκη με μια σειρά συγκεκριμένων ενεργειών του».

Ο κ. Μπουτάρης σήμερα έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter πως «ο κ. Παπαγεωργόπουλος σ' ένα ντελίριο, εξαιτίας της απώλειας και της εξουσίας και της δημοσιότητας που άλλοτε απολάμβανε, μου επιτίθεται εφ' όλης της ύλης. Δεν απαντώ φυσικά σε όλα αυτά τα ανυπόστατα που ισχυρίζεται».

«Θα του έλεγα όμως, αν σέβεται έστω και λίγο το παρελθόν του, να ζητήσει μία συγγνώμη και να μας πει που πήγαν τα λεφτά που υπεξαιρέθηκαν από τον δήμο.
Να μην ξεχνά ποτέ ότι έχει κριθεί αμετάκλητα από τη δικαιοσύνη και στη συνείδηση των συμπολιτών μας» σημειώνει.

 

Δείτε την ανάρτηση του:

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω