Θεσσαλονίκη: Πού θα γίνονται σήμερα rapid test μέσω drive through

THESSCITY 24.1.2021 | 09:00 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Θεσσαλονίκη: Πού θα γίνονται σήμερα rapid test μέσω drive through

THESSNEWS-DESK

Πού και ποιες ώρες θα γίνουν σήμερα Rapid Test μέσα από το αυτοκίνητο σήμερα στην Θεσσαλονίκη.

 

Συνεχίζονται τα δωρεάν rapid test στο αυτοκίνητο από τον δήμο Πυλαίας- Χορτιάτη.  Οι έλεγχοι θα γίνονται σήμερα Κυριακή  24 Ιανουαρίου από τις 10:00 π.μ. έως τις 3:00 μ.μ. από κλιμάκιο του Ε.Ο.Δ.Υ. στην Πυλαία, επί της οδού Κύπρου (στην είσοδο του Ελαιορέματος μετά το γήπεδο Καραμπουρνιώτη).

Σε rapid test θα υποβάλλονται ΜΟΝΟ οι πολίτες που προσέρχονται με αυτοκίνητο ή άλλο όχημα (ποδήλατο, μηχανή κ.λπ.).  Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να έχουν μαζί τους Αστυνομική Ταυτότητα και να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους. Για  τη μετακίνηση τους μπορούν να στείλουν τον αριθμό 1 στο 13033, ενώ  θα τους ζητηθεί  αριθμός κινητού τηλεφώνου για την αποστολή του αποτελέσματος του τεστ.

 

Πρώην στρατόπεδο Καρατάσιου

Τα τεστ στον δήμο Παύλου Μελά θα γίνονται σήμερα Κυριακή  24 Ιανουαρίου, από τις 10:00 π.μ. έως τις 3:00 μ.μ., στο πρώην στρατόπεδο Καρατάσιου.

Τα τεστ θα πραγματοποιηθούν ΜΟΝΟ σε όσους προσέλθουν στο χώρο του πρώην στρατοπέδου με αυτοκίνητο ή δίκυκλο, ενώ θα τηρηθούν αυστηρά όλες οι οδηγίες που προβλέπονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα (μάσκες, αποστάσεις ασφαλείας κλπ).

Οι πολίτες, ξεκινώντας από το σπίτι ή την εργασία τους, θα πρέπει να στείλουν μήνυμα για μετακίνηση 1 στο τηλέφωνο 13033 και να ενημερώσουν τα συνεργεία του ΕΟΔΥ κατά την προσέλευσή τους, για ονοματεπώνυμο, αριθμό ταυτότητας, ΑΜΚΑ και τηλέφωνο επικοινωνίας.

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω