Έργα εκσυγχρονισμού στο Ειδικό Κέντρο Εκπαίδευσης «Αριστοτέλης»

THESSCITY 21.1.2021 | 09:27 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Έργα εκσυγχρονισμού στο Ειδικό Κέντρο Εκπαίδευσης «Αριστοτέλης»

THESSNEWS-DESK

Μία νέα εποχή ανέτειλε για το Ειδικό Κέντρο Εκπαίδευσης & Λειτουργικής Αποκατάστασης Ατόμων με Αναπηρία «Αριστοτέλης» στην Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης, το οποίο πλέον ξεπέρασε την εγκατάλειψη και την παρακμή του παρελθόντος.

Μετά την αποκατάσταση βλαβών, την συντήρηση και τον ελαιοχρωματισμό των κτιρίων, υλοποιήθηκε και τέθηκε σε λειτουργία και η εγκατάσταση φυσικού αερίου για θέρμανση και παροχή ζεστού νερού.

Έτσι, πλέον είναι εφικτή η εξοικονόμηση χρηματικών πόρων, αλλά και η προστασία του περιβάλλοντος μέσα από την πολύ πιο οικολογική χρησιμοποίηση του φυσικού αερίου, έναντι του πετρελαίου.

Η υφιστάμενη διοίκηση του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας(ΚΚΠΠΚΜ) ανέλαβε και έκανε πράξη την πρωτοβουλία αυτή.

Το Ειδικό Κέντρο Εκπαίδευσης «Αριστοτέλης» λειτουργεί στο παλιότερο και ιστορικότερο κτίριο του ΚΚΠΠΚΜ & του ιδρύματος «Άγιος Παντελεήμων», από το 1931 στην οδό Λαγκαδά στη Σταυρούπολη, αφού εκεί πρωτοξεκίνησε η κρατική πρόνοια για τους άπορους και εγκαταλελειμμένους ανθρώπους εκείνης της εποχής.

“Με δύναμη και όραμα συνεχίζουμε τα έργα ανάταξης στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας σε όλα τα παραρτήματά μας στην Κεντρική Μακεδονία. Το έργο μας στον “Αριστοτέλη” θα κάνει τις συνθήκες εκπαίδευσης των ωφελούμενων πολύ καλύτερες. Έχουμε δώσει μια υπόσχεση: να κάνουμε την ζωή των περιθαλπομένων & ωφελούμενων καλύτερη με ποιότητα και συνθήκες, που αξίζουν στους αδύναμους και ευάλωτους συμπολίτες μας. Συνεχίζουμε με την ελπίδα του χαμόγελου των συνανθρώπων μας!”, επισήμανε σχετικά η Πρόεδρος του ΚΚΠΠΚΜ, κα. Βίκη Νάκου.
 

Φωτογραφία από LEEROY Agency από το Pixabay

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω