«Εφαρμογή Θεσσαλονίκη»: Της έδωσε κοκαΐνη, τη βίασε και τη φωτογράφισε - Για κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας επιμένει η οικογένεια

THESS_APP 18.1.2021 | 22:54 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

«Εφαρμογή Θεσσαλονίκη»: Της έδωσε κοκαΐνη, τη βίασε και τη φωτογράφισε - Για κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας επιμένει η οικογένεια

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΥΡΜΑΤΣΗΣ || [email protected]

Σοκάρει η δημοσιοποίηση του βουλεύματος του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης για την υπόθεση αρπαγής και βιασμού 10χρονης από μια 33χρονη στην περιοχή της Τούμπας.

Η περίπτωση της 10χρονης συντάραξε το πανελλήνιο τον περασμένο Ιούνιο όπου η 33χρονη την απήγαγε μετά από το σχολείο, την μετέφερε στο διαμέρισμά της στην Καλαμαριά, της έδωσε ναρκωτικές ουσίες και μετά την βίασε βγάζοντας ερωτικές φωτογραφίες.

Έξι μήνες τώρα φαίνεται πως η κατηγορούμενη δεν συνεργάζεται, όπως καταγγέλλει η πολιτική αγωγή, με αποτέλεσμα να παραταθεί για ακόμη έξι μήνες η προσωρινή κράτησή της καθώς υφίσταται βάσιμος κίνδυνος φυγής της.

 

Επιμένουν για κύκλωμα

Στην εκπομπή «Εφαρμογή Θεσσαλονίκη», το ζωντανό ραδιοφωνικό περιοδικό του Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5 fm φιλοξενήθηκε η δικηγόρος της οικογένειας Ανθούλα Ανάσογλου.

«Η συνέχιση της προσωρινής κράτησης είναι κάτι το θετικό για την εξέλιξη αλλά και αναμενόμενο. Εκείνο που τονίζω ως συνήγορος πολιτικής αγωγής είναι ότι η ανάκριση κάνει τα δυνατότερα των δυνατοτέρων για να μπορέσει να αποκαλύψει όλη την αλήθεια σχετικά με τις υπόνοιες και τις αποχρώσεις ενδείξεις που υπάρχουν με την εύρεση κυκλώματος» αναφέρει αρχικά.

Πρόσθεσε πως υπάρχει μία δυσχέρεια στην αναπαραγωγή όλου του αποδεικτικού υλικού και «πραγματικά ζητάμε από την κατηγορούμενη να μιλήσει έστω και 6 μήνες μετά γιατί έχει δυσχεράνει πάρα πολύ το έργο της ανάκρισης».

«Έχει αντικρούσει όλες τις κατηγορίες. Δεν είχε ομολογήσει. Η προσπάθειά της δε να καταστρέψει όλο το σκληρό δίσκο και όλες τις αποδείξεις έφεραν την ανακρίτρια και όλες τις δυνάμεις που ασχολούνται με την απόδειξη των εγκληματικών πράξεων σε αυτό το σημείο να βρισκόμαστε στους έξι μήνες και ακόμα δυστυχώς να μην έχουμε πλήρη αναπαραγωγή του υλικού φορέα. Αν εκείνη βοηθούσε με το να κατονομάσει, να ομολογήσει εννοείται ότι σε βοηθούσε πάρα πολύ το έργο της ανάκρισης» συμπλήρωσε.

Επιμένοντας στην θεωρία περί ολόκληρου κυκλώματος πίσω από την 33χρονη η κ. Ανάσογλου σημείωσε «Νομίζω ότι είναι αυτονόητο. Η όλη προσπάθεια καταστροφής του σκληρού δίσκου σχεδόν οκταώρου- δεκαώρου, όλο το βράδυ ήτανε μέσα στο νερό, και η σχεδόν ολοσχερής καταστροφή του δείχνει αυτό και η προσπάθειά φυσικά διαφυγής, αλλαγής της εμφάνισης, όλα αυτά δείχνουν ένα οργανωμένο σχέδιο το είχαμε πει από την πρώτη στιγμή και εμμένουμε πάνω σε αυτό».

 

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα της εκπομπής

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω