Ηλιόπουλος σε Ταραντίλη: Ευχή όλων είναι η δέσμευση για εμβολιασμό 70% των πολιτών μέχρι τον Ιούνιο

ΠΟΛΙΤΙΚΗ 13.1.2021 | 19:02 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Ηλιόπουλος σε Ταραντίλη: Ευχή όλων είναι η δέσμευση για εμβολιασμό 70% των πολιτών μέχρι τον Ιούνιο

THESSNEWS-DESK

"Στην αρχή η κυβέρνηση υποσχόταν 2 εκατ. εμβολιασμούς το μήνα. Παρά την οδυνηρή διάψευση, χθες κ. Μητσοτάκης δεσμεύθηκε για 4 εκατ. εμβόλια μέχρι τέλος Μαρτίου και εμβολιασμό 2 εκατ. πολιτών" αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αναφερόμενος στις δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου της κυβέρνησης κ. Ταραντίλη. για εμβολιασμό 70% των πολιτών μέχρι τον Ιούνιο.

"Ο ΓΓ που είναι υπεύθυνος για τον εμβολιασμό, κ. Θεμιστοκλέους λέει ότι μέχρι τέλος Μαρτίου η χώρα θα έχει λάβει το πολύ 1,5 εκατ. εμβόλια.

Την ίδια ώρα προκύπτουν σοβαρά ερωτήματα για την αξιοπιστία της καταγραφής των κρουσμάτων σε όλη τη χώρα, δεδομένου ότι ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε για τη χθεσινή ημέρα 38 επιβεβαιωμένα κρούσματα της ΠΕ Κοζάνης, τα οποία είχαν εντοπιστεί δύο ολόκληρους μήνες πριν, στις 12 Νοεμβρίου!"  προσθέτει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ. 

"Κατανοούμε, λοιπόν, την υποχρέωση του κ. Ταραντίλη να βαφτίζει το ψάρι κρέας. Αυτονόητη ευχή όλων μας είναι η δέσμευση του κυβερνητικού εκπροσώπου για εμβολιασμό 70% των πολιτών μέχρι τον Ιούνιο να πραγματοποιηθεί.  Ωστόσο μέχρι στιγμής, το νέο φιάσκο με τα εμβολιαστικά κέντρα, οι αριθμοί και οι προειδοποιήσεις των επιστημόνων για τις καθυστερήσεις δυστυχώς δεν δείχνουν κάτι τέτοιο" καταλήγει. 

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω