Το «Ευχαριστώ» του βουλευτή

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 13.1.2021 | 14:49 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Το «Ευχαριστώ» του βουλευτή

γράφει ο ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ

Γεμάτη συγκίνηση αλλά και ευχαριστίες ήταν η επίσκεψη στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης που έκανε σήμερα Τετάρτη ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης της ΝΔ Στράτος Σιμόπουλος.

 

Ο βουλευτής πέρασε όλες τις γιορτές στο στρατιωτικό νοσοκομείο με Κορονοϊό που τον φόρτωσε μία σοβαρή πνευμονία και θέλησε με την επίσκεψη του αυτή να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του προς τους γιατρούς και τις νοσηλεύτριες. Έτσι, τους επισκέφθηκε στην κλινική Κόβιντ για να τους δώσει γλυκά αλλά κυρίως τις ευχαριστίες και τις ευχές του για τη φροντίδα που του έδωσαν.

«Μέσα από την καρδιά μου στέλνω την ευγνωμοσύνη μου στους κ.κ. Καραπιπέρη, Καρώζη, Οικονόμου και την κυρία Κηπουρού. Είναι θαυμάσιοι άνθρωποι και υπέροχοι λειτουργοί», είπε ο κ. Σιμόπουλος στη στήλη.

Χαριτολογώντας πάντως είπε ότι φεύγοντας έβγαλε μία φωτογραφία του θαλάμου όπου νοσηλεύθηκε την οποία θα εκτυπώσει , θα την κορνιζώσει και θα την τοποθετήσει πάνω από το κρεβάτι του. «Ούτως ώστε εάν κάποια στιγμή μου έρθει να γκρινιάξω ή έρθει στη γυναίκα μου να βλέπουμε το θάλαμο και να το… βουλώνουμε», είπε χαρακτηριστικά.

 

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω