Ο σεφ Β. Δρίσκας στην «Εφαρμογή Θεσσαλονίκη»: Στην Ελλάδα η εστίαση ήταν πάντα η εύκολη λύση - Θα πάμε σε καινούρια μοντέλα

THESS_APP 13.1.2021 | 11:11 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Ο σεφ Β. Δρίσκας στην «Εφαρμογή Θεσσαλονίκη»: Στην Ελλάδα η εστίαση ήταν πάντα η εύκολη λύση - Θα πάμε σε καινούρια μοντέλα

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΥΡΜΑΤΣΗΣ || [email protected]

Για τη νέα καθημερινή εκπομπή μαγειρικής στο OPEN μίλησε ο γνωστός σεφ Βαγγέλης Δρίσκας στην εκπομπή «Εφαρμογή Θεσσαλονίκη», το ζωντανό ραδιοφωνικό περιοδικό του Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5 fm.

 

Το “Κάθε Μέρα Σεφ με τον Βαγγέλη Δρίσκα” είναι μία καθημερινή εκπομπή μαγειρικής για τον σύγχρονο τηλεθεατή. «Ακολουθούμε τις τάσεις της εποχής. Τι καινούριο μαγειρεύεται στις κουζίνες, καινούρια υλικά, καινούριες τεχνικές και μια πιο μοντέρνα προσέγγιση στην μαγειρική» σημειώνει μεταξύ άλλων ο κ. Δρίσκας για τα χαρακτηριστικά της εκπομπής την ώρα που μαγειρεύει λουκουμαδάκια κολοκύθας, μια συνταγή από τη Νότια Αμερική.

Για το γεγονός ότι οι συνταγές στο youtube εκτινάχθηκαν σε επισκεψιμότητα την περίοδο της πανδημίας σημείωσε πως «Κλειστήκαμε στα σπίτια μας. Μπήκαμε στη διαδικασία της μαγειρικής. Ανακαλύψανε μια ικανότητα που είχαν οι περισσότεροι, που νόμιζαν ότι δεν την είχανε, μπήκαν στην κουζίνα και δημιούργησαν πράγματα».

 

Για την δύσκολη εποχή για τον κλάδο της εστίασης ανέφερε πως «βγαίνουνε τραυματισμένοι όλοι από μια τεράστια κρίση. Και πριν τον covid η κατάσταση δεν ήταν ρόδινη γιατί τα εστιατόρια πραγματικά ζορίζονται. Δεν υπήρχαν πολλά περιθώρια κέρδους. Στην Ελλάδα η εστίαση ήταν πάντα η εύκολη λύση. Ο καθένας που είχε κάποια χρήματα και ήθελε να επενδύσει έκανε ένα μαγαζί από ένα ντελίβερι σουβλατζίδικο μέχρι οτιδήποτε. Φάγαμε ένα χαστούκι πέρσι, φάγαμε δεύτερο τώρα. Ακούμε ότι πάμε για Πάσχα πλέον».

«Είναι μουδιασμένος ο κλάδος. Όλοι κοιτούν την επόμενη μέρα» πρόσθεσε μεταξύ άλλων προβλέποντας ότι θα πάμε σε καινούρια μοντέλα εστίασης.

Τέλος ο κ. Δρίσκας έδωσε και πολύτιμες συμβουλές για την αποφυγή της σπατάλης τροφίμων για κάθε νοικοκυριό.

 

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα της εκπομπής

 

 

(«Εφαρμογή Θεσσαλονίκη» - Εκπομπή Τρίτη 12/01)

 

____________

 

"Εφαρμογή Θεσσαλονίκη" - Το ζωντανό ραδιοφωνικό περιοδικό στους 94,5 fm

 

Καθημερινά Δευτέρα-Παρασκευή από τις 15:00-18:00.

 

Σερφάροντας στο κύμα της επικαιρότητας

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω