ΕΠΙΤΥΧΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ #ΚΙΝΗΣΗ ΖΩΗΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ 10.1.2021 | 20:45 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

ΕΠΙΤΥΧΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ #ΚΙΝΗΣΗ ΖΩΗΣ

THESSNEWS

Με την έλευση του 2021, ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εκστρατεία «Κίνηση ζωής για τα παιδιά της Συζωής» (#ΚΙΝΗΣΗ ΖΩΗΣ).

 

Πρόκειται για την πρώτη μεγάλη προσπάθεια του Συλλόγου «Συζωή» που ξεκίνησε την άνοιξη του 2020 με σκοπό να ενημερώσει για μια βασική ανάγκη των παιδιών με τύφλωση σε συνδυασμό με πρόσθετες αναπηρίες και να απευθύνει έκκληση για οικονομική υποστήριξη στην ευρύτερη κοινότητα. Η απόκτηση ενός μικρού λεωφορείου, ειδικά διαμορφωμένου για μετακίνηση ΑμεΑ, θα έδινε λύση στο πρόβλημα της περιορισμένης πρόσβασης των παιδιών στο Κέντρο Εκπαίδευσής τους, πρόβλημα που διογκώθηκε ιδιαίτερα την περίοδο του κορωνοϊού.

Έτσι τέθηκε ο στόχος της εκστρατείας #ΚΙΝΗΣΗ ΖΩΗΣ, που ήταν η συγκέντρωση του ποσού των 40.000€ για την αγορά του λεωφορείου. Στην πρόσκληση του Συλλόγου ανταποκρίθηκαν θετικά πολλοί συνάνθρωποί μας, βοηθώντας μέρα με τη μέρα να πλησιάζουμε ολοένα και πιο κοντά στο στόχο. Μέσα από αυτή την πορεία μάθαμε ότι κανένας στόχος δεν είναι  ακατόρθωτος όταν είναι αληθινός και στηρίζεται από πολλούς ανθρώπους, από μια μεγάλη ομάδα.

 

Με τη βοήθεια πολλών υποστηρικτών καταφέραμε να συγκεντρωθεί το ποσό των 40.507,60€ (ποσοστό 101,27% του αρχικού μας στόχου), ποσό ικανό για να προχωρήσουμε στην αγορά του λεωφορείου μέσα στον Ιανουάριο 2021 και να λύσουμε το μεγάλο πρόβλημα προς όφελος όλων των παιδιών και οικογενειών του Συλλόγου, παλιών και νέων.

Η ανταπόκριση και στήριξη του κόσμου, ιδιωτών και εταιρειών, έχει πολύ μεγάλη σημασία, ιδιαίτερα αυτή την πολύ δύσκολη περίοδο που κυριαρχούν η ανασφάλεια, το κοινωνικό και οικονομικό μούδιασμα, η καραντίνα λόγω covid 19 και η ψυχολογική πίεση. Έρχεται να αποδείξει ότι ακόμη και κάτω από το βάρος όλων αυτών των αντίξοων συνθηκών, υπάρχουν και μπορούν να ξεπηδήσουν πράξεις ανθρωπιάς και αλτρουισμού κάνοντας τον κόσμο μας πιο όμορφο, πιο φωτεινό, πιο ελπιδοφόρο για όλους.

Οι οικογένειες του Συλλόγου «Συζωή» και, κυρίως τα παιδιά μας με διαταραχές όρασης σε συνδυασμό με πρόσθετες αναπηρίες, εκφράζουν τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη τους σε όσες και όσους στήριξαν την προσπάθειά μας αυτή και έγιναν ένα μέρος της λύσης του προβλήματος βοηθώντας να ολοκληρωθεί η εκστρατεία «Κίνηση ζωής για τα παιδιά της Συζωής».

Ο Σύλλογος «Συζωή» συνεχίζει να θέτει νέους στόχους, προς την κατεύθυνση της εκπαίδευσης, της εξέλιξης και της κοινωνικής ενσωμάτωσης των παιδιών μας, στους οποίους ελπίζουμε να συνεχίζουμε να έχουμε δίπλα μας υποστηρικτές που θα βοηθούν να βάζουμε ένα «Συν» στη Ζωή. Αυτό άλλωστε πρεσβεύει η «Συζωή».

Έτσι ελπιδοφόρα που ξεκινά το 2021, ευχόμαστε να το υποδεχτούμε όλοι μας με αισιοδοξία και ανανεωμένη διάθεση για να επαναφέρουμε την ομορφιά και την ποιότητα στη ζωή μας!

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω