«Έτερος Εγώ»: Έφτασε τις 4 εκατομμύρια προβολές και συνεχίζει...

Tileorasakias 5.1.2021 | 11:35 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

«Έτερος Εγώ»: Έφτασε τις 4 εκατομμύρια προβολές και συνεχίζει...

γράφει ο #tileorasakias

Είναι από τις πιο εμπορικές αναφορές στο χώρο της μυθοπλασίας και του κινηματογράφου. Το σύμπαν του "Έτερος Εγώ" του Σωτήρη Τσαφούλια έφτασε να γίνει σύμπαν και μιας μερίδας του κοινού. Με την ταινία να καταγράφει ένα μεγάλο ρεκόρ. 

 
 
Η ταινία "Έτερος Εγώ", η πρώτη εμφάνιση αυτού του αστυνομικού θρίλερ με τον δημιουργό  Σωτήρη Τσαφούλια να υπογραφεί το σενάριο και της σκηνοθεσία και τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη στο ρόλο του καθηγητή Δημήτρη Λαΐνη έφτασε τις 4 εκατομμύρια προβολές στο YouTube. 
 
Η ελληνική κινηματογραφική αστυνομική ταινία θρίλερ γυρίστηκε το 2016. Η ταινία βγήκε στους κινηματογράφους στις 19 Ιανουαρίου 2017 αλλά τον Μάρτιο, με αφορμή μια δολοφονία και μια απόπειρα δολοφονίας κατά οδηγών ταξί στην Αθήνα, και κάποιο περιστατικό που συνέβη κατά τη συζήτηση με το σκηνοθέτη μετά την προβολή της ταινίας σε κινηματογράφο της πρωτεύουσας, ο Σωτήρης Τσαφούλιας ανακοίνωσε την απόσυρση της ταινίας. 
 
Το 2018 η ταινία ανέβηκε στο Youtube. Αυτή ήταν η πρώτη γνωριμία του κοινού με το σύμπαν του "Έτερος Εγώ". Και η ταινία άρχισε να κυκλοφορεί στόμα με στόμα, comment by comment και post by post στον κόσμο του ίντερνετ. Μέχρι που ήρθε η Cosmote και αποφάσισε να επενδύσει σε μια τηλεοπτική σειρά αλλά με κινηματογραφική παραγωγή.
 
Έτσι προέκυψε το "Έτερος Εγώ:Χαμένες Ψυχές" και το "Έτερος Εγώ:Καθαρσις" ενώ αναμένεται όπως μας έχει υποσχεθεί ο Σωτήρης Τσαφούλιας και τρίτος κύκλος σειράς το "Έτερος Εγώ:Νεμεσις". 
 
Στην πλοκή της ταινίας, βρισκόμαστε στην Αθήνα του 2015 όπου γίνονται πέντε δολοφονίες και όλες έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό, ρητά του Πυθαγόρα στο τόπο του εγκλήματος.
 
Ο καθηγητής εγκληματολογίας Δημήτρης Λαΐνης καλείται με τις ιδιαίτερες γνώσεις του και το κοφτερό μυαλό του και την συνδυαστική σκέψη του να βοηθήσει την ελληνική αστυνομία και τον υποδιοικητή του τμήματος Ανθρωποκτονιών Απόστολο Μπαρασόπουλο. 
 
Πρωταγωνιστούν εκτός του Π. Δαδακαρίδη, ο Δημήτρης Καταλειφός, ο Γιώργος Χρυσοστόμου, ο Φρανσουά Κλουζέ, ο Μάνος Βακούσης και η Ιωάννα Κολλιοπούλου.
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 
 
 
 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω