Μυγδονία: Απευθείας λεωφορειακή σύνδεση με το κέντρο της Θεσσαλονίκης

THESSCITY 4.12.2020 | 21:45 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Μυγδονία: Απευθείας λεωφορειακή σύνδεση με το κέντρο της Θεσσαλονίκης

THESSNEWS-DESK

Λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα των κατοίκων του Δρυμού, της Λητής και του Μελισσοχωρίου της Δ.Ε. Μυγδονίας.

 

Μετά από εισήγηση του δημάρχου Ωραιόκαστρου, Παντελή Τσακίρη, στη διοίκηση του Οργανισμού Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης (ΟΣΕΘ) εγκρίθηκε από τον οργανισμό η απευθείας λεωφορειακή σύνδεση των τριών κοινοτήτων με το κέντρο της Θεσσαλονίκης. Έτσι, τερματίζεται η μετεπιβίβαση στο αμαξοστάσιο της Θερμαϊκού και οι κάτοικοι της Μυγδονίας πλέον θα μεταβαίνουν απευθείας στο κέντρο της πόλης!

Πιο αναλυτικά, αποφασίστηκε η επέκταση της λεωφορειακής γραμμής Νο 84 (Θεσσαλονίκη - Μελισσοχώρι) ως την Πλατεία Δημοκρατίας, διατηρώντας την υφιστάμενη διαδρομή. Ειδικότερα, η διαδρομή της λεωφορειακής γραμμής Νο 84 παραμένει ίδια με την υφιστάμενη και θα συνεχίζει μέσω της οδού Λαγκαδά μέχρι την οδό Δραγουμάνου/Μιχ. Καλού.

Έτσι οι κάτοικοι του Δρυμού, της Λητής και του Μελισσοχωρίου θα μετακινούνται απευθείας από τις κοινότητες της Μυγδονίας προς το κέντρο της Θεσσαλονίκης χωρίς να χρειάζεται να επιβιβάζονται σε άλλο λεωφορείο, όπως γίνεται μέχρι σήμερα και να ταλαιπωρούνται.

«Δίνουμε λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα και ικανοποιούμε το πάγιο αίτημα των κατοίκων του Δρυμού, της Λητής και του Μελισσοχωρίου για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους με τις αστικές συγκοινωνίες», τόνισε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης.

«Πολύ σύντομα», διευκρίνισε ο κ. Τσακίρης, «το λεωφορείο θα συνδέει απευθείας τις κοινότητες της Μυγδονίας με το κέντρο της Θεσσαλονίκης, αφού θα τερματίζει στην οδό Μιχαήλ Καλού και θα επιστρέφει στο Μελισσοχώρι.  Οι συνδημότες μας από την Μυγδονία δεν θα ταλαιπωρούνται πλέον με μετεπιβιβάσεις και θα μετακινούνται πιο γρήγορα και άνετα προς το κέντρο της Θεσσαλονίκης. Με έργα και πράξεις δίνουμε λύσεις στα προβλήματα».

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω