Χρειάζεται ένα ίδρυμα διαφημιστική εταιρία;

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 26.11.2020 | 07:51 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Χρειάζεται ένα ίδρυμα διαφημιστική εταιρία;

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΥΡΜΑΤΣΗΣ || [email protected]

Έχει το Ίδρυμα Άγιος Παντελεήμονας στην Θεσσαλονίκη, διαφημιστική εταιρεία που στέλνει τις ενημερώσεις και τα δελτία τύπου;

 

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δώρα Αυγέρη μιλώντας στην Βουλή αποκάλυψε ότι το ίδρυμα χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες διαφημιστικής εταιρείας.

«Τον περασμένο Σεπτέμβριο, 21 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με επισπεύδουσα την κ. Φωτίου, ρωτούσαν τον αρμόδιο υπουργό για υπερβάσεις δαπανών, φαινόμενα σπατάλης και αδιαφάνειας στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Για χρήματα, δεκάδες χιλιάδες ευρώ που κατασπαταλήθηκαν με πρόσχημα την πανδημία του κορωνοϊού!» ανέφερε αρχικά στην κατάληξη της ομιλίας της η κ. Αυγέρη.

«Προχθές ακούσαμε για 60 κρούσματα σε αυτό το κέντρο, και το δελτίο Τύπου απάντηση του Κέντρου ήρθε μέσω ιδιωτικής, διαφημιστικής, εταιρίας! Γι’ αυτό ξέφυγαν οι δαπάνες και δεν έχει καν μπει στον κόπο να απαντήσει ο αρμόδιος Υπουργός; Για να μπορεί να πληρώνει διαφημιστική εταιρεία η διοίκηση του Κέντρου, για να δικαιολογεί τα αδικαιολόγητα ρίχνοντας την ευθύνη για τα κρούσματα στην κοινωνική ζωή των εργαζομένων;» αναρωτιέται η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Έχει ανάγκη ένα ίδρυμα για πάσχοντες τις υπηρεσίες μιας διαφημιστικής εταιρείας; Μήπως την έχουν ανάγκη οι τρόφιμοί του; Εύλογες απορίες...

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω