«Εφαρμογή Θεσσαλονίκη»: «Σύμπραξις» από τουριστικούς πράκτορες ενόψει της τουριστικής περιόδου 2021 (video)

THESS_APP 26.11.2020 | 08:00 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

«Εφαρμογή Θεσσαλονίκη»: «Σύμπραξις» από τουριστικούς πράκτορες ενόψει της τουριστικής περιόδου 2021 (video)

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΥΡΜΑΤΣΗΣ || [email protected]

«Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν» με 84 τουριστικούς πράκτορες να συμμετέχουν στην πρωτοβουλία με την επωνυμία «Σύμπραξις» ενόψει της επόμενης τουριστικής περιόδου.

 

Η ανάγκη περαιτέρω οργάνωσης ώστε να αντεπεξέλθουν στις ιδιαιτερότητες λόγω covid-19 έφερε την ανάγκη συνεργασίας, κοινής συνισταμένης και κοινής προσπάθειας από τους τουριστικούς πράκτορες.

Στο Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5 fm και την εκπομπή «Εφαρμογή_Θεσσαλονίκη» φιλοξενήθηκε ο Στέφανος Χατζημανώλης, τουριστικός πράκτορας και εκ των ανθρώπων που πρωτοστάτησαν στην πρωτοβουλία αυτή.

Όπως ανέφερε ο ίδιος στόχος είναι ο εσωτερικός τουρισμός αρχής γενομένης από το Πάσχα του 2021. Κύριος άξονας του είναι η ανάπτυξη επισκεψιμότητας  σε πολυπόθητους ελληνικούς προορισμούς που όμως μέχρι πρότινος η σύνδεση με την Θεσσαλονίκη ήταν δύσκολη αν όχι ανέφικτη. Επίσης ηπειρωτικοί προορισμοί που δεν ήταν ιδιαίτερα γνωστοί στην ελληνική κοινή γνώμη.

Ήδη υπάρχει συμφωνία με τις αεροπορικές εταιρίες για έκπτωση σε εισιτήρια που θα διατίθεται μόνο από τα τουριστικά γραφεία για το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Αθήνα – Θεσσαλονίκη. Επίσης συνεργασία και με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ για την ναύλωση διβάγονου προαστιακού συρμού προς Ραψάνη (κάθε Κυριακή). Επίσης γίνονται κινήσεις και για τον οδικό τουρισμό σε μέρη που θα καλύπτουν όλες τις ανάγκες του Έλληνα επισκέπτη  σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον.

 

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα της εκπομπής

 

 

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω