Σωματείο Εργαζομένων Γ.Ν. Θεσσαλονίκης Παπανικολάου: Ως εδώ και μη παρέκει

THESSCITY 24.11.2020 | 14:40 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Σωματείο Εργαζομένων Γ.Ν. Θεσσαλονίκης Παπανικολάου: Ως εδώ και μη παρέκει

THESSNEWS-DESK

Ανακοίνωση εξέδωσε το Σωματείο Εργαζομένων του νοσοκομείου "Παπανικολάου" στη Θεσσαλονίκη. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Αγανάκτηση προκαλεί στους εργαζόμενους η απόφαση της Κυβέρνησης να αποσπάσει προσωπικό από τα Νοσοκομεία της πόλης σε ιδιωτική κλινική

Είναι φανερό ότι με αυτή την απόφαση αποδεικνύεται η πλήρης αποτυχία του συστήματος να λειτουργήσει με ασφάλεια για τους ασθενείς και τους εργαζόμενους.

Δεν τους ενδιαφέρει να ακούσουν επιτέλους την κραυγή αγωνίας του προσωπικού που είναι στην πρώτη γραμμή με ατέλειωτες ημέρες εργασίας χωρίς ξεκούραση και το αίτημα τους για άμεση πρόσληψη προσωπικού έστω και τώρα.

Δεν τους ενδιαφέρουν οι δεκάδες συνάδελφοι μας που έχουν προσβληθεί από τον ιο, ούτε το ότι έκλεισαν τα τμήματα των άλλων παθήσεων με καταστροφικές συνέπειες για τη ζωή και την υγεία των συνανθρώπων μας.

Με ανακύκλωση εξουθενωμένου προσωπικού και με την παραπέρα μείωση του, παίζουν με τα όρια της ανθρώπινης επιβίωσής μας. Τους καθιστούμε υπεύθυνους και υπόλογους για αυτό…

Η επίταξη των ιδιωτικών κλινικών ήταν στα λόγια και τα κέρδη τους και πάλι είναι πιο σημαντικά από τις ανθρώπινες ζωές. Η Κυβέρνηση επιτάσσει τα κτίρια των ιδιωτών και οι κλινικάρχες τους εργαζόμενους στο ΕΣΥ.

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ

ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝAIΝΕΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ"

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω