Εργασίες συντήρησης από αύριο στην 17η Επαρχιακή Οδό Σοχού-Πολυδενδρίου-Ασκού

THESSCITY 22.11.2020 | 08:45 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Εργασίες συντήρησης από αύριο στην 17η Επαρχιακή Οδό Σοχού-Πολυδενδρίου-Ασκού

ΤHESSNEWS-DESK

Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν στην 17η Επαρχιακή Οδό Σοχού-Πολυδενδρίου-Ασκού από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, από αύριο Δευτέρα 23 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020.

 

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες κατασκευής τεχνικού επί του ερείσματος της 17ης επαρχιακής οδού «Σοχού - Πολυδενδρίου - Ασκού» και συγκεκριμένα περίπου 700 μέτρα μετά τον οικισμό «Πολυδένδρι» με κατεύθυνση προς Σοχό. Κατά την εκτέλεση των εργασιών η κίνηση των οχημάτων θα διενεργείται με εναλλάξ κυκλοφορία.

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να υλοποιηθούν από τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020 ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης στις 07.30 το πρωί.

Ήδη  έχει  γίνει  η  σχετική  συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και τα Τμήματα Τροχαίας Λητής και Ασπροβάλτας, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες  κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη  διεξαγωγή  της  κυκλοφορίας  στη  διάρκεια  των  εργασιών.

                  

                                                                                                                                                               

 

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω