Θεσσαλονίκη: Σήμερα διανομή μασκών στους πωλητές λαϊκών αγορών

THESSCITY 21.11.2020 | 08:45 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Θεσσαλονίκη: Σήμερα διανομή μασκών στους πωλητές λαϊκών αγορών

ΤHESSNEWS-DESK

Στους πωλητές των λαϊκών αγορών της Θεσσαλονίκης θα διανείμουν ιατρικές μάσκες σήμερα Σάββατο, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας Σωματείων  Επαγγελματιών Παραγωγών Πωλητών Λαϊκών Αγορών Μακεδονίας- Θεσσαλίας- Θράκης, μαζί με την αντιπεριφερειάρχη μητροπολιτικής ενότητας Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου και τον αντιδήμαρχο καθαριότητας και ανακύκλωσης του δήμου Θεσσαλονίκης Νίκο Ζεϊμπέκη.

 

Πρόκειται για τον τελευταίο σταθμό της πρωτοβουλίας που ανέπτυξε η ομοσπονδία, η οποία διένειμε ιατρικές μάσκες σε όλους τους πωλητές της κεντρικής Μακεδονίας. Συνολικά 50.000 μάσκες, που αναλογούν σε δέκα ανά πωλητή, μοιράστηκαν στους νομούς Σερρών, Ημαθίας Χαλκιδικής, Πέλλας, Πιερίας και Κιλκίς.

Παράλληλα ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σωματείων  Επαγγελματιών Παραγωγών Πωλητών Λαϊκών Αγορών Μακεδονίας- Θεσσαλίας- Θράκης Άγγελος Δερετζής μαζί με τον πρόεδρο του σωματείου Παραγωγών, Επαγγελματιών, Μικροπωλητών Λαϊκών Αγορών Θεσσαλονίκης «Η ΟΜΟΝΟΙΑ» Λάζαρο Παυλίδη, θα παραδώσουν στον αντιδήμαρχο καθαριότητας και ανακύκλωσης του δήμου Θεσσαλονίκης Νίκο Ζεϊμπέκη 1500 ιατρικές μάσκες, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των εργατών καθαριότητας.

Σημείο συνάντησης έχει οριστεί η συμβολή των οδών «Μαρτίου» και «Κ. Καραμανλή» στις 09.00 π.μ.

 

 

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω